MuratALVER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorununu şöyle özetlim. Sağlam güvendiğin turktelekom saha ekibi bul ve evindeki internet portunun hangi adrese bağlandığını bul. Çünkü senin hattını büyük ihtimal başka sokak, mah. Adrese bağlamışlar. Yoksa aksi durumda internet bağlatman zaman alacaktır.
aspnetturkiye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
interneti muhtemelen sizin bina dan yada ev den deil kablo uzatılarak başka sokak ev cadde den almış olabilirler sizden önceki ev sahibi yada mütahit almış olabilir. bendede aynısı oldu binada altyapı yok ama bizim mütahitte internet vardı 300 mt kablo çeip diger caddeden almışlar.. yapman gerekeken kullanmak istedigin ıss müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edip çözmen
Galiba yanlış anlaşılma oldu ben apartmanda oturuyorum ve diğer dairelerinde interneti var ve apartmanın içinde telekomun hat kutusu vs var. Ayrıca daha önce telekom kullanıyordum aynı yöntem ile turknete geçtim birkaç sene önceye kadar iss altyapı sorgulamada da altyapımı görüyordum hatta birkaç yıl önce farklı iss ye geçecektim ozaman portlar doluydu uğraşmak istememiştim