Alıntı
Size mesleğinizi soran oldu mu?
Size konuma yorum yap diyen oldumu ? Sen hangi özgürlükle kafana göre konuma cevap yazabiliyorsan bende aynı özgürlükle istediğimi yazabiliyorum. Sen kimsin ? Senin sorularına göremi cevap vereceğim ?

Alıntı
Cümle çok basit "forum içerisinde satış yaparsa R10 TARAFINDAN BAN YER Mİ?" sorduğunuz soru bu önce ne sorduğunuzu anlayın. R10 içinde r10 da satışı yasak yazan scripti alıp R10 içinde satmak r10 a göre yasaktır anladınız mı cümleyi?
Hukuki dayanağı nedir demediniz r10 dan ban yer mi dediniz ve r10 da satılan ürünü satış hakkı almadan tekrardan satmak r10 a göre yasaktır satış kurallarını okursanız anlarsınız.
Konu başına git tekrar oku. Kendi sorumu benim anlamamı istiyosun güya çok zekisin ya okumayı becerememişsin. Gerekçe demek ne demek ? Element uydurma. Konu başına bir daha git ve EGO ndan bağımsız olarak oku.

Şöyle DÜŞÜN* bana bir script veriyorsun ben onu alıyorum logo kısmını sağa alıyorum. rengini değiştiriyorum. Ve satışa başlıyorum. Şimdi her şey tamam mı ?

* senin için çok zor ama

Şimdi ben bu konuyu açarken her türlü pervasız yorumları, daha ergenlik çağındaki ufaklıkların bile yorumlarına açıktım problem yok. Fakat Script satışından para kazanmaya çalışan sözüm ona insanlar ortadaki problemi halı altına süpürmeye, beni linç etmeye çalışıyorlar. O kişilerin script ürettiği de meçhul. Belki başka scripti edit yaptı şimdi satıyor ve ahkam kesiyor. Belli değil yani ispatı da yok.

Alıntı
Script üreticilerinin script satış konularında yazdığı "r10 içi satış yasaktır" kelimesinin hukuki yaptırımı olmamasına rağmen scripti alan kişi forum içinde satış yaparsa r10 tarafından ban yermi ? gerekçe nedir ?

Not: açık kaynak kod script.
Adaletli olmak adaleti sorgulamak la başlar. Adalet Scripti satan size bu şartla satıyorsa satmamakdır. Hem fikiriz. Fakat ya satarsa ? Hadi diyelim r10 dan yasak dedi. r20 forumuna gidip satarsa problem yokmu yani ?

Yada editleyip sattı. İşte o zaman da legal satış mı oldu yani. ? r10 modu bu durumda neye göre karar veriyor? gerekçesi ne oluyor? Şikayet eden kişi scripti onun yazdığını sadece açtığı konuylamı ispat ediyor.

Anlamayan manüpülasyonculara ve İlk defa okuyan arkadaşlarıma daha iyi izah edebilmek adına;

Şunu da anlayın; "Ben satacağım yada satıyorum yada satılsın demiyorum"