Togg da pekala zırhlı üretilebilir, bunda bir engel yok. Zırhlı araca da binmeyebilir, zaten şunun şurasında 45 günlük bir görevi kaldı. Madem sizde binmeyeceğini düşünüyorsunuz herkes gibi, o halde bu togg teslim edildi şovunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Binilmeyecek bir aracın tahsis edilmesi sizce de anormal olmuyor mu? Bakın zırhlı araç mevzusuna girmiyorum bile, madem aracın zırhı koruyor kendisini, o halde neden 1500 koruma maaş alıyor ve yüzlerce araç beraberinde yakıt harcıyor, bu araçlara astronomik kiralar ödeniyor demiyorum bile. Seçim zamanı olan basit bir şov olmuş kısacası, şimdi anlam verebildiniz mi?
Tüm kainat ülkemizin peşinde biz süper güç olmayalım zimbabve gibi kalalım diye uğraşıyor. Bana soracak olursanız ülkemizde ne olduğu ne bittiği kimsenin bir yerinde değil ne almanya kıskanıyor ne amerika bizden korkuyor bizim koyunlarımız kendi kendine otluyor sadece ne liderler var 3-5 araçla geziyor hadi 20 araç olsun ben arkasında 1500 araçla gezen görmedim siz gördünüz mü.
Hocam aslında sizinle aynı fikirdeyim sanırım kendimi yanlış ifade ettim. İlgili şahıs tüm kainata meydan okuduğu, kimseyle iyi geçinmediği, herkesi ötekileştirdiği, nefrete ve şiddete yönelttiği için gibi gibi bir sürü neden sayabiliriz bu yüzden de başka şekilde korunamayacağını biliyor.