Gok0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam birde kanıt var mail atılar bana transfer işleminiz yapıldı diye sonra baktım tescil dediler burası bile bir suç o bile bana yeter
hasyer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir önceki mesajımda görmüş olduğunuz gibi domainin bitiş tarihi bugün değil...
Domainin bitiş tarihi bugün olsaydı bile o domaini size kaptırırlar mıydı konusuna hiç girmiyorum...
Muhtemelen sizin almaya çalıştığınız yerde sorun olmuştur, siz de almaya çalışmış ve doğal olarak alamamışsınızdır.
KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ödemeyi yaptığında ticaret gerçekleşmiştir. Git savcılığa suç duyurusunda bulun.
Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun sistemsel bir hata olduğu dünyanın yuvarlak olması kadar açık ve net. Hala "ben bu domaini aldım vermediler" diye ısrar etmenize de gerçekten anlam veremiyorum.
https://dnssor.com/5.com buyrun bakın buradan sorguladığınızda halen boşta görünüyor. Eski kayıtlı domainlerde bu tarz problemler yaşanabiliyor.
Bu domain boşta falan değil, boşa düşmez zaten asla ve asla dünya yıkılır gider, kıyamet kopar bu domain kayıtlı kalır.
Başka bir domain olduğunu varsayalım, alınan domain iptal edilemez, tescil edildi denilen domain geri silinemez diye bir şey yok gayet silinebilir.
Nitekim daha önce aldığım birkaç tane domain BTK'dan yasaklı diye firmanın tarafıma güzellik yapması sonucu panelimden silindi ödemem iade edildi.
Yani "zengin oldum sandım ama hayallerim suya düştü" diye Maxi Geyik'e konu açsanız anlarımda, halen ısrarla "aldım ben bu domaini, vermediler, iptal ettiler" demenizi anlayamıyorum.
Almış olabilirsiniz, dediğim gibi tescillendi denmişte olabilir ancak eski kayıtlı domainlerde ICANN kaynaklı bu tarz şeyler olabiliyor.
Boşta görülebiliyor, ödeme alınabiliyor neticede bu e-posta ödeme alınınca otomatik gelen bir şey ancak sonra sorun olduğu fark edildiğinde işlem iptal edilebiliyor, çok normal bir şey yani.
Bitiş tarihi dahi görünmüyor, bir sorun olduğu belli dediğim gibi çok eski kayıt tarihi, bu nedenle böyle hata alınıyor olabilir. Bunun gibi belkide yüzlerce domain olabilir boşta görünen.

Buyrun bu domainde 1970 kayıtlı görünüyor, buna da mı inanalım gerçekten böyle olduğu yönünde ısrar edelim? Aslında kayıt tarihi Ağustos 2019 ama bu da benzer bir sorun nedeniyle böyle görünüyor.

Türk Ticaret'in eleştirilecek hiçbir yanı yok burada, ICANN kaynaklı sistemsel bir hata nedeniyle böyle bir şey yaşanmıştır paranız iade edilir, güler geçersiniz.
5.com domainini bana 1 milyon TL'ye satıyoruz deseler *********** olabilir diye şüphelenirim, siz kaydedebileceğinize inanmışsınız yani.
Weknow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birşey yapamazsınız. Domainin süresi dolup size vermeseler tamam. Domain zaten doluymuş. Sistemsel problem der geçerler. Neyi dava edeceksiniz ki
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google bile bazı dolu domainleri boş gösterebiliyor. Ara ara bu şekilde hatalar olabiliyor. Bu durumda firmaların da yapabileceği bir şey bulunmuyor hocam. Sisteme ödeme yapmadan reglemeye çalışmıyordur büyük ihtimalle. Siz ödeme yaptığınızda reglemeye çalıştığında hata almıştır.
Firma domaini kendi alsa sonuna kadar yasal haklarınızı kullanabilirdiniz ancak Google da bile yaşanabilen bir sistem hatası nedeniyle bir şey çıkmayacaktır.
StyleKing adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşuna uğraşıyorsunuz. Hiç bir şey elde edemezsiniz bu konuyla alakalı. Kendinizi yıpratmayın boşuna. Siz Türk Ticaretin sistem hatası olduğunu biliyor ama halen nasıl olur, olamaz hakkımı aramam lazım kafasındasınız. Bu domain ‘93 yılından bu yana kayıtlı diğer konu açan arkadaş yazdığında bunu zaten arkadaşlar yazmış yani zaten hakkın olmayan bir konuda cebelleniyorsun halen.
Durmazoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kontrol ettim domain zaten 20 küsür yıl önce alınmış sistemsel bir sorun olmuştur bu domaini alsaydınız zaten çocuklarınız değil torunlarınızın torunları kurtulurdu
aspetbiebs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz haklısınız, bir ürün almışsınız ve ürün ne olursa olsun karşı taraf ödemeyi kabul ettiyse ürünü size teslim etmesi gerekir. Hakkınızı yasal yollardan arayabilirsiniz
yunusemrefindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz domainleri ana domain sağlayıcıları oto alıyor kendilerine 😁 bize yedirmezler hocam
Vay hocam allah 1000 defa razı olsun senden valla içimi rahatlattın miletti anlamıyorum onu alaman falan diyor kardeşim bak aldım ödemesini bile yaptım sonradan caydılar
yunusemrefindik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Welcome to turkticaret.net 😁 onlardan hosting almıştım İndex atıyordum websiteye 72 saat sonra düşüyordu sanırsın DNS değiştiriyorum lanet bir yer.
pixeel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüketici Hakem Heyetine başvuru yapın dava açın teknik olarak alışveriş yapmış sayılıyorsunuz cayma hakkı onlarda değil bir avukatla görüşün.
mail atıyorlar vallahi en kral avukatı tutarım tanıdıkta var fazla parada veririm ama bu davanın peşinde koşarım yemin olsun koşarım
canuzunyol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O domaini kolay kolay vermezler hocam
HifaOktay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu domaini manuel olarak alabilmeyi hayal etmeniz bile bi mucize
turansonkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tür alan adlarının boşa düşmesi imkansıza yakın.
Boşa düştüğünü gören sistemler (alan adı sağlayıcıları) ilk önce müşteriye sunmak yerine kendisi satın alacaktır.
Büyük ihtimalle sistemsel bir sorundan dolayı boşta gözüktü ve siz alacağınızı düşünüp ödeme yaptınız.
serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kuşu size kaptırmazlar hocam. Ah hocam. Dünya o kadar toz pembe değil ki Bir şekilde kılıfını uydurup onu sizden alırlar. Sizce bu domain 60 TL eder mi.
hasyer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 yıldır hosting hizmeti alıyorum oradan. Bir kere bile problem yaşamadım. Yorumda tarih vermemişsiniz, kaçıncı yüzyıldan bahsettiğinizi bilmiyorum ama indexin düşmesi "benden kaynaklı olabilir" diye düşündünüz mü hiç ?
Umo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Seyit25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Registry Expiration: 2023-12-08 16:47:06 UTC
  • Updated: 2022-12-09 08:31:25 UTC
  • Created: 1993-12-01 05:00:00 UTC
Neyin kafasını yaşıyorsunuz domain hiç boşa düşmemiş ki
turansonkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı arkadaşların gaz vermek amaçlı savcılığa, tüketici hakem heyetine başvur gibi yorumlarda bulunduğunu görüyorum.
Sistemsel bir sorundan dolayı domain boşta görünmüş gibi gözüküyor.
Bu alan adını alma şansınız ile sahibinden'e girip en pahalı aracı alma hayalini kurmakla aynı seviyede.
Boşa harcayacak zamanınız varsa savcılık, tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.
ayseertekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl yani hani iptal etmişlerdi iade yapmışlardı. Nasıl aldınız?
gerekli şeler yapıldı herkese teşekür ederim bi anlık onlarda olduğu gibi benimde boşluğuma geldi aldım ama aldım yane hatadansa olsa aldım
BoaSosyalMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Projelik domain gördüm aldım diyorsunuz Hocam ne projesi ? Blogmu açacaktınız

Bu domain için kurşun bile atılsa normaldir
Geçti bolu pazarı hocam artık
Libertia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten boşa düşmemiş bir alan adını tekrar satın alamazsınız, hiçbir firmada ödeme almadan reg almayı denemez zaten. Bu tarz bir alan adına göz dikip whois bakmamak burada sizin hatanız, 30 yıllık alan adını backorder yapsanız dahi alamazsınız. Kayıt firmaları müşterileri yenileme ya da transfer yapmasa dahi bırakmaz bu domaini çünkü. Whois kaydı atılmasına rağmen bazı arkadaşların yaptığı yorumlar güldürdü.
izoips adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç sayfa okudum. Konuya benim gibi yabancı olanlar için. Bu domainin degeri ort ne kdar biri bizi aydınlatabilir mi. Bu arada geçmiş olsun hocam
Tahadp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük ihtimalle bu tür hatalar için hizmet sözleşmelerinde kendilerini koruyan birkaç madde vardır.
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
amacı domaini almak filan degil :d kuyuya taş atmış geri kalanda peşinden kosmus
forumda bir senmi gördünde domaini hemen şap almaya calıstın
2 farklı konuda senin yorumunu gördüm.
amacı turkticaretten para koparmak işte dava filan haklarını öğrenmeye calısıyor yorumlardan bir cacık alamazsın kullanım sözleşmesi sitelerinde yer alıyordur orada aç bak oku hakkın ne ögrenirsin
D3LpHi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5.com 60 lira turkticaret (: Sistemde bir yanlışlık olmuştur. 1000000$ edecek domain öyle kolay kolay düşmez..
SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu olayi google domainste dahi yasayabilirsiniz dusme surecinde olan domain ise. ben yasadim sahsen iade verdiler sonra parayi.
ArenAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5. com domainini aracı firmadan günü dolmamasına rağmen gidipte almak üstelik 60tl ye almak, hmm Tuhaf bir durum. İlk defa mı domain alıyorsunuz?
ozgurland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
r10'un webmaster'lık seviyesi yerlerde. Yıl olmuş 2023 hala kayıtlı domaini aldığını düşünen kişiler var garip.
MonsterMMORPG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bunu yazacaktım

Değeri 5 milyon dolardan falan başlar en az
Demoktrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Blog olsa güzel proje olurdu.
OAK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5.com u 60tl ye alma hayali bile guzelmis
SemihCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin durumunuzu yaşayan biri daha vardı. Ama o tek karakter değil 6 karakterli bir domaindi ve gerçekten paneline de düşmüştü. Bir kaç saniyeliğine bu domain gerçekten o kişiye ait olmuştu yani. Bu tarz sistemsel hatalar olabiliyor. O domain google.com'du.
Demoktrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol kazançlarınız olsun.
Teşekür ederim hocam teklifinizi yaparsanız satmayı düşünürüm