Bunun sistemsel bir hata olduğu dünyanın yuvarlak olması kadar açık ve net.

Hala "ben bu domaini aldım vermediler" diye ısrar etmenize de gerçekten anlam veremiyorum.
https://dnssor.com/5.com buyrun bakın buradan sorguladığınızda halen boşta görünüyor. Eski kayıtlı domainlerde bu tarz problemler yaşanabiliyor.
Bu domain boşta falan değil, boşa düşmez zaten asla ve asla dünya yıkılır gider, kıyamet kopar bu domain kayıtlı kalır.
Başka bir domain olduğunu varsayalım, alınan domain iptal edilemez, tescil edildi denilen domain geri silinemez diye bir şey yok gayet silinebilir.
Nitekim daha önce aldığım birkaç tane domain BTK'dan yasaklı diye firmanın tarafıma güzellik yapması sonucu panelimden silindi ödemem iade edildi.
Yani "zengin oldum sandım ama hayallerim suya düştü" diye Maxi Geyik'e konu açsanız anlarımda, halen ısrarla
"aldım ben bu domaini, vermediler, iptal ettiler" demenizi anlayamıyorum.
Almış olabilirsiniz, dediğim gibi tescillendi denmişte olabilir ancak eski kayıtlı domainlerde ICANN kaynaklı bu tarz şeyler olabiliyor.
Boşta görülebiliyor, ödeme alınabiliyor neticede bu e-posta ödeme alınınca otomatik gelen bir şey ancak sonra sorun olduğu fark edildiğinde işlem iptal edilebiliyor, çok normal bir şey yani.
Bitiş tarihi dahi görünmüyor, bir sorun olduğu belli dediğim gibi çok eski kayıt tarihi, bu nedenle böyle hata alınıyor olabilir. Bunun gibi belkide yüzlerce domain olabilir boşta görünen.
Buyrun bu domainde 1970 kayıtlı görünüyor, buna da mı inanalım gerçekten böyle olduğu yönünde ısrar edelim? Aslında kayıt tarihi Ağustos 2019 ama bu da benzer bir sorun nedeniyle böyle görünüyor.
Türk Ticaret'in eleştirilecek hiçbir yanı yok burada, ICANN kaynaklı sistemsel bir hata nedeniyle böyle bir şey yaşanmıştır paranız iade edilir, güler geçersiniz.
5.com domainini bana 1 milyon TL'ye satıyoruz deseler *********** olabilir diye şüphelenirim, siz kaydedebileceğinize inanmışsınız yani.