Az önce WhatsApp Üzerinden birisi bana ulaştı ve bu mesajı iletmemi istedi. Bilginize arkadaşlar
Instagram'dan motivasyon e-ticaret videoları görüp E-ticarete atlayan bir ablamıza benziyor. Büyük ihtimalle iptal edilir.
Tayt + Atlet şeklinde hocam
atleti atlamayalım sadece S beden var birazdan ilan yanlış diye kaldırırlar 
İlan 3 saatten fazladır aktif.
Vericem 1000 sipariş ama kıyamadım mağaza sahibine
100 tane aldım bakalım, gelirse öğrencilere dağıtacağım
50 adet geçtim gelir ise dağıtırım
yer bezi alsak bundan pahalı nasıl iş : )
Hocam niye 2 TL dolandırma vb olmasın 50 tane alıp satarım belki :/
İptal olacak boşuna heveslenmeyin 😎
50 tane sipariş verdim iptal olacağına bile bile

ya tutarsa
100 adet de ben siparis verdim eger gelirse r10 da çekiliş ile dagıtırım
90 tane sipariş verdim bile

en fazla o kadar sipariş verilebiliyordu. Salatalık gelmezse iyidir
iptal edilir almaya kıyamadım
N11 olmasa şansımı denerdim konu takip
49 Tane aldım iptal olacağını bile bile
Diğer mağaza fiyatı.
Bu ürünü normalde 2 saat önce fark ettim

O zamandan beri stok bitip bitip tekrar eklendi. Normalde paylaşmayı düşünmüyordum sıkıntı çıkmıştır vs. diye. Bakalım ne olacak
Sıkıntı çıkarsa senden bilirim dermişim 😂😂😂 salatalık gelmesin
Abla ne alırsan 2₺ yapmış
Sepete ekledim, tükendi
Abi salatalıktan ucuz şuan
sistemi bilmediğim için sorayım misal böyle yaptı binlerce satış oldu sonra hepsi iptal edildi diyelim ama hesaba bu iptal edilenler satış olarak yansıyor mu acaba. Hesap falan kasıyor olmasın
2 tane alak dedik stokta yok dedi ALLAHTAN : ) r10 düşüncü kötü yola düşmüş gibi oluyor.
satıcı için çok kötü bir durum iptal ettiği her sipariş için ceza ödeyecek n11 e. gönderse bir ders göndermese bir dert o mağazayı kapatıp yüksek ihtimal avukatlık olur
Sadece R10 dan 3000 adet satın alındı galiba
Kaldırdılar heralde ürünü 391 TL görünüyor başka mağazada 49 tane aldım Allahtan siparişte onaylandı bakalım ne gelicek
o değilde 2 tl lik başka şeylerde vardı 150 parça sipariş ettim işin garibi satıcı tümünü onayladı

bakalım neyle karşılaşacağız
Tüh yetişemedik, tükenmiş gözüküyor
Galiba
Valla benim sabah ki de onaylandı görünüyor
Bened 45 Parça var
Bi sipariş daha geçtim valla bakalım yeğenin evine söyledim gelince şaşırsın 😂
ben de 2 akrabaya söyledim

Bakalım ne olacak
Ben sipariş vermeye kıyamadım yanlış yazılmış belli satıcı adına üzüldüm. Umarım bir zararla karşılaşmaz.
Yanlış ürün girişi yapılmış...
Donanım haber de bu tür ölücülük durumları çok yaygındı eskiden. O ürünlere bakıldığında fiyatların yanlış yazıldığını anlamayacak potansiyelde birisi zaten R10'da ne yapsın? Fakat adeta sosyal deney gibi bir durum oldu, 50'ler 100'ler havada uçuştu. Adeta satıcıyı zora sokmak adına elinden geleni yapan arkadaşlar oldu. Trajikomik...
Ben de gördüm ama almadım. Yanlış girildiği belli umarım ucu başkalarına dokunmaz.
Bu ürünü saat 11 Civarında keşfettim. O zaman denemek için 1 adet sipariş verdim sipariş onaylandı. 10 dakika sonra stok bitti ve ürün kapatıldı. yaklaşık 4 saattir sürekli farklı ürünler geliyor stok ekleniyor.
Mağazasında bir çok ürünü 2 TL den satısa cıkarmıs sanırım bir sorun var hesabı elemi gecirildi anlamadım bende bu fiyatları
Bende satıcıya baktım ablamız oruçludur dalgınlık sonucu zarara uğratmamak adına giriş yapmadım
Hesabında bir sorun mevcut belli satıcının hocam. Donanım haber de canlı canlı benzer duruma şahit oldum, kontrol edemiyor ürün girişini, siparişler otomatik onaylanıyor, stok girişi oluyor. Bot kullanımı söz konusu ise ondan kaynaklı da olabiliyor.
Ya da en kötü ihtimal hesap ele geçirildi.
Size yönelik bir söylemim yok direkt ancak gerçekten sosyal deney gibi bir durum oldu.
Sıkıntılı bir durum keşke paylaşmasaydınız burda gırgır yapıcaz diye 100er alanlar oldu. Mesela hepsiburada da sipariş gönderilmezse diğer satıcıyla arasındaki farkı mağaza ödüyor bu da çok yüksek rakamlar yapar 2bin tane satılmış olsa ortalama 500bin tllik bir zarar söz konusu ve mağazayı açarkende bu evrakları imzalıyoruz. Mecbur ya seve seve ya . ödicek
Ulaştığında iptal etme işlemi yapalım o halde gereken neyse yardımcı oluruz
Millet olarak düşene hata yapana hep tekme atma peşindeyiz, burada herkes hata sonucu o fiyat olduğunu bilmesine rağmen 100-200 adet girdim diyip mağaza sahibini daha çok zora sokuyor. Biliçnsiz olsak eyvallah ama buradakilerin hepsi bilinçli. Üzüldüm açıkcası okadar siparişin iptali icin pazaryeriyle girceği diyalogu düşünemiyorum bile.
Bu kötüymüş.
forumdaki arkadaşlar siparişleri kendi iptal ederse iyi olur öyleyse.
forum üyelerimiz genelde bu konularda duyarlıdır mağdur etmezler diye düşünüyorum
r10'da böyle kişileri görmek gerçekten çok üzücü, şimdi bunu yapanlar çevresinde neler yapıyordur çok merak ediyorum.
Ben iptal ettim sebep kısmını vazgeçtim şeklinde işaretledim.
Arkadaşlar alanlar iptal ederse mağaza en az zararla kurtulabilir. Biz ne ara böyle duygusuz olduk anlamış değilim. Mesela hepsiburada da sipariş gönderilmezse diğer satıcıyla arasındaki farkı mağaza ödüyor bu da çok yüksek rakamlar yapar 2bin tane satılmış olsa ortalama 500bin tllik bir zarar söz konusu ve mağazayı açarkende bu evrakları imzalıyoruz. Mecbur ya seve seve ya . ödicek
Mağaza mesajımı görüyorsa iptal edip iptal cezası ödiyeceğine onun yerine siparişleri boş gönderip kargodan geri çeksinler az zararla işi kapatmış olurlar.