Başarılı olup XX.XXX rakamlarına sattığım sitelerin hiçbirinde 1 aylık emek yoktu ve 1 aylık süreçte hiçbir yere varamamıştım. İçerik/bilgi içeren siteler için en az 4-5 ay istikrarlı çalışma gerekiyor. Önünüzde başaracağınız bir yol var, şu anda vazgeçerseniz emeğinize yazık olur.
youtube de 1000 görüntülenme web de 50 görüntülenmeye eşit gibi, o yüzden orada çok hit almak çok para kazandırmıyor.
Pes etme hocam.. Benzer yollardan hepimiz geçtik. Dalgalanmalar oluyor, sonunda hak ettiği yere oturur. Zamanında ben de vazgeçsem şu anda günde 5K'ya ulaşamazdım. İnatla savaşa devam. )
Öncekikle yorumlarınız için teşekkürler, hali hazırda birden fazla projem var. Burada stem etmemin sebebi spam sitelerin ve google algoritmasının emeklerimiz karşısında aksine hareket etmesi. Sadece benim değil herkes için aynı.