* Şikayetçi olduğum üye: @Vihyper;
* Şikayetçi olma nedenim: Reseller
* Açıklama ve kanıtlarım:
* İlgili hizmet konusu / firma site linki:
https://vihyper.net/
* Kanıtlarım: 9 Mart ödeme tarihli reseller faturasını geciktirdiğim için 13 mart 09.04'te reseller'i askıya alıp, 10:41'de reselleri tamamen siliyorlar.(
Mail Kanıtı) Bir çok firmadan hosting ve reseller satın aldım ancak hiç biri dahi askıya alıp aynı gün suspend etmediler. Suspend oluşu bir yana, silinmesini farkettiğim an talep açıp tamamen iyi niyetle; "İçerik silinmedi umarım. faturayı kaçırdım rahatsızlık nedeniyle" mesajıyla destek bildirimi açıyorum ve fatura oluşturup ödeme sonrasında aktivasyon sağlanacağı bilgisi veriliyor. (
Talep Kanıtı) Ancak ödemesini yaptıktan sonra günlerce whm'in aktif olmasını bekliyor, sonrasında ise reseller'da bulunan sitelere ait dosyaların silindiğini, yedeğinin olmadığını ve yükleme yapılamayacağını öğreniyorum.
Ödeme süresini geciktirmiş olmak benim hatam olabilir, lakin hiç bir firma da askıya alıp 2 saat sonrasında tamamen tüm dosyaları silmez. Müşteri odaklı çalışan bir firma olsaydı zaten en başta belirtebilirlerdi, biz dosyalarınızı sildik maalesef yedekleri mevcut ise yükleme yapılabilir gibi baştan yazabilirdi.Ancak gelin görün ki; firma yeni fatura oluşturup aktivasyon sağlanacağı yönünde cevap vererek yedekleri yüklemeyi beceremiyor. Firma gelip burada beni suçlayacağı için peşinen söylemek istedim süre geciktirmenin benim hatam olduğunu. Ancak firmadan hosting & reseller vb. hizmet alacak kişiler bu olayı göz önünde bulundurarak almalarını öneriyorum. 3-4 gün ödeme geciktirdiğinizde hesabı askıya alıp hemen siliyorlar. Emeğiniz bu tür insanların işleri nedeniyle çöp olmasın diye dikkatli olmakta yarar var..