onrd3mr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Guzel Hostingden Aldigim ilk hizmet tarihi 04.03.2011 , ve yüzlerce hizmet satım yaptım bir çok kisiye önerdim.
Su anda bu sorundan hizmeti alanlar degil hizmeti verenler sorumlu. Bu yüzden bir sorun oldugunda sevilecek cevaba özür dile baslamak daha iyi olabilir, Evet Guzel hostingde bir sorun var. Sorun yasamayan %99lik kesime bu yansimamis olabilir ancak %1lik kesim icin ciddi bir sorun var.
Asagida ornek bir mesaj bırakıyorum.

Efendim oluşan sorundan dolayı tabi ki üzgünüz ve sorun yaşadığınız için özür dileriz. Ancak buradaki konumuz bu değil. Zaten gerek destek sistemi, gerek status sayfamızdan gerekli bilgileri şeffaf şekilde sunuyoruz. Bunun üzerine, "Güzel Hosting'de sorun mu var" şeklinde bir konu görünce özür değil; savunma yapmak, sorun olmadığını, bu tip sorunların normal olduğunu, her şirkette yaşandığını, bizim bu tip durumlarda nasıl ulaşım ve bilgi verme imkanlarını sunduğumuzu açıklamamız gerekiyor. Konunun sorduğu soruya uygun cevap vermek gerekiyor özetle. Yoksa tabi ki yaşadığınız sorundan ötürü üzgünüz. Biz de sorun olsun istemeyiz, biz de sorunla ilgili mesai yapıyoruz çözmek için, destek ekibine gereksiz yük çıkıyor, teknik ekip stres altında, müşterilerimiz sitelerine erişemiyor, yani bunun olmasını kimse istemez tabi ki.