Herkese merhabalar,

Yaklaşık 3 senedir game developer olarak oyun sektöründe çalışıyorum. Yaklaşık 1 ay önce bir proje bitiminde komple development ekibi olarak işten atıldık. Sektör şuan çok zor durumda olduğu için iş başvurularına bile dönülmüyor. Ve ben bu durumdan gerçekten çok sıkıldım. Birilerini zengin edip, yaşamaya çalışmaktan. Bundan dolayı beyaz yakalığı bırakıp ticarete atılmayı düşünüyorum. Normalde risk almayı seven biri asla değilim. Evli olmam ve babadan kalma herhangi bir yatırımın olmaması sebebiyle

Şimdi asıl soruma gelmek istiyorum. İstanbulda malumunuz neredeyse her yerde parça pizza dükkanı mevcut. Fakat araştırdığım kadarıyla memleketimde böyle bir yer yok. Şuan İstanbul da yaşıyorum. Fakat burada artık yaşamak zorlaşmaya başladığı için memleketime taşınmayı ve açığını gördüğüm işi yapmak istiyorum. Tek yatırırımım olan aracımı satıp girmeyi düşünüyorum aslında böyle bir işe. Bu konuyu açmamda ki amaç aslında daha önce bu tür fast food işi yapmış kişilerin tecrübelerini dinlemek. Eğer sizde zamanında böyle bir çılgınlık yapmış iseniz heyecanla dinlemek isterim.

Okuyan herkese teşekkür ederim.