her halükarda para için ekstradan para harcanıyor hiç kimse 1e1 borç vermez.
kaçışın tek çaresi kardeşlerden altın/döviz usulü borç almak ki onların da varsa ellerinde şayet verirlerse.. altın döviz dememin sebebi tl olark verse riskli ve o adamın emeğine de yazık olabilir .
bazen yutubta çıkıyor bazı hocalar
vakıf katılım da oransal nasıl bilmiyorum geri ödeme ama ben sistemi az çok öğrenmiştim gelirlerin 1/3u vakıflara 1/3u bankaya 1/3u ise vakıflar genel müdürlüğünun bursiyerlerine mi ne veriliyordu bi ara araştırdım müdürlerle görüşmüştüm merak edip buna benzer bir bilgiye ulaşmıştım tam.net hatırlayamadım ama böyle .
kolay gelsin hocam .zor karar
Elbette. Ben eş dost dan borç alarak (altın aldım) araba aldım. Altın da yükseldi geri ödeyene kadar şuanki piyasayla aynı paraya gelmiş oldu arabam... Karşıdakinin değeri düşmesin diye altın olarak aldım hak geçmesin diye ki geçmedi de çok şükür. 1e1 bir borç kimse vermez tabiki. Ama o şekilde almaktansa hiç almamak daha hayırlı (benim görüşüm.) Şükür 1 kredi bile çekmeden 2 ev 2 araba aldık. Borç alıp geri ödeyerek.
ek: o cümleleri kuran hoca, günümüze ayak uydurmaya çalışmış. Nasılsa allah bağışlar zina yapayım, kumar oyniyim içki içiyim dua ediyim kabul olsun... Çok yanlış bir düşünce hocam malesef.