1 kişiye bile mesaj atmadım belki beraber iş yapalım diye kendiliğinden gelişir o olaylar
17 yılda binlerce ticaret ve binlerce farklı arkadaş dost kazandım. Türkiye'nin hemen hemen her ilinden ilçesinden tanıdıklarım oluştu bir telefon kadar uzağımda..
Forumda tanışıp ticaret yapıp memleketime gelince beni arayan ailesiyle beraber misafir ettiğim insanlar oldu..
Şuan r10'da gerek ticaret hacimleri gerek yaptıkları işlerle en ön planda olan üyelerin neredeyse büyük kısmı ile arkadaşız dostuz..
Her zaman söylüyorum r10 koca bir hazine sandığıdır açmasını bilene..
İyiki varsın r10
R10 ❤
Benim genelde çevren r10 a geliyor ama r10 dan daha çevre yapmadım buluşma vs dahil ama nasip olursa ilerde illaki denk gelip buluşuruz bir etkinlik olsun eğlence makara şamata vs çünkü herşey iş değil 😌
her şey iş değil
İlk 7 ayda iyi kötü bir çevre ve müşteri portföyü yapmıştım şimdi hala çalıştığımız müşteriler var. Onun dışında geçtiğim yılın sonlarına doğru da baya bir network geliştirdim.
Başarılar hocam. ☺
tanıdığım adam gibi 4 5 kişi vardı onlarda selam sabahı kesti çoğu para kazanıyım yeter derdinde menfaatci çok var
Aslında son 1 yıldır bu şekilde sanırım. Ben ilk üye olduğumda çok yardımlaşmalar oluyordu. Ben yine hala elimden gelen yardımı yapıyorum ama bu yardımların azalması üzdü.