Konu
Accayip Sinir Oldum Ne Yapabilirim
11-03-2023, 11:32:51
Chen47
Mardin'in Kızıltepe ilçesinde ki Mado'ya gittik ve
serpme kahvaltı
istedik menünün 3/1 i eksik geldi bunu sonradan farkettim ızgara Maraş peyniri, sucuk şiş,
süt reçeli
, soslu sosis, meyve reçeli, sıcak ekmek sepeti yerine normal ekmek verdiler ve kepekli ekmek ve simit gelmedi olan menüde bu seçenekler olmasına rağmen bu yazdıklarım gelmedi. 365 TL olan tutarın tamamını kasada benden tahsil ettiler bunu hesabı ödemeden önce
personel
e ve müdüre belirttim ama bu ürünlerin kalmadığı için bana getirmediklerini söylediler bende
sipariş
verirken bunu söylemeniz gerektiğini belirtmeme rağmen yapacağımız bir şey yok menü fiyatının eksik gelmesine rağmen tamamını ödemem gerektiğini söyledi başta paket yaptıralım dedi tamam dedim onlara gıcık olduğum için kabul ettim fakat aradan 5 dakika geçti biri geldi depremi bahane ederek ürün gelmediğini söyledi başından savuşturdu gidip şikayetçi ol dedi kovmaktan beter etti beni paramızla utandık baya tartıştık. sonra şikayet vara yazdım mado aradı böyle bir durumun yaşandığını fakat özür adına bana kahve ısmarladıklarını ve memnun ayrıldığımızı belirtmişler onlara tabi böyle bişey yok hiç bir telafi yok özür yok kahve ısmarlama güzel bir dil yok. şikayetim öyle kaldı onlara yaradı resmen NE YAPABİLİRİM ?