Daha dün başıma gelen bir olay var. n11 üzerinden 02.09.2022 tarihinde anakart almıştım ve fatura gönderilmediği gibi panelden de baktığımda fatura suretini göremedim. Satıcıdan iletişime geçtim fatura talebi oluşturdum. İlgisiz tavrı ve geçen zamandan dolayı ne yalan söylim bu platformdan alışveriş yapasım gelmedi. Faturayı bugün tarihli keserek gönderimini sağladı. Tabi n11 den diğer satın aldığım ürünlere bakıyorum durum aynı fatura kesilmemiş. Kendileri için vergi ödememek adına bir avantaj olabilir ( kısa vadede avantaj ama uzun vadede çok büyük zararı var ) lakin biz alıcılar için fatura şart. Neticede ürün arızalanması durumunda servis fatura istiyor. Trendyolu bilmem ama bu konuda en başarılısı hepsi burada panelde satın alınan bütün ürünlerin faturasını görebiliyorsunuz ve indirebiliyorsunuz. Bu sektörde başarılı olunmak isteniyorsa kesinlikle sistem çok önemli.
Ayrıca bu fatura mevzusu evet denetimleri artmalı ve alıcılar fatura gönderilmiyorsa gerek platform üzerinden gerek yasal mecralardan şikayet oluşturulmalı. Ben ürün için vergimi veriyorsam satıcı da vergisini vermeli.
Biz de Amazon dan arkadaşıma telefon aldık ama faturası gelmedi. Daha doğrusu öyle sandık. Bir kaç kez şikayet talebi oluşturdum. Hal bu ki 3 gün sonra fatura kesilmiş ve mesaj sistemine yüklenmiş. Amazon un paneli biraz karışık. Müşteri hizmetleri de nedense mesajımı görmüyor nedir?, sisteme yüklenmiş demedi.
Ayrıca dediğiniz gibi fatura talep edilmediği sürece kesmeyenler var. Talep ettiğinizde de o gün için kesiyor faturayı. Bazıları da hesaplama yapıp gelecek aya atıyor bazı faturaları, vergiden kaçınmak için.