Sonuc degerlerini görünce durum biraz daha netlesti. AST cok kritik durumda degil. ama yine de karacigere dikkat etmek gerekli. yaglanma olabilir, fazla protein aliyor olabilirsiniz, bircok neden olabilir AST yüksekligi icin. Ani hava degisikligi bile buna neden olabilir.
albümin'i düsük düsünmüstüm, ama yüksekmis. bu durum cok olmaz. sivi eksikliginden kaynaklanir genelde. asiri spor da neden olur. böbreklerle alakali olabilir bu durum.
ldl kolesterol, yagli tüketmekten kaynaklanir. ast de yüksek cikinca acaba cok mu yagli tüketiyor olabilirsiniz diye düsündüm.
genel olarak kritik seyler degil, aile hekiminde ya da hastanede bir doktora sorup yapmaniz gerekenleri ögrenebilirsiniz.
Evet, fazla protein aldığımı düşünüyorum protein tozu, günlük olarak 5-6 yumurta yiyorum bu pek sebep olmayabilir fakat protein tozunun sebep olduğunu düşünüyorum
Albümün için dedikleriniz ise 3-3 gün farklı spor branşı yapıyorum yeterince su aldığımıda düşünmüyorum fakat arttırıcağım
Ldl aslında pek de yağlı ürünler tüketmiyorum bunun için de omega3 takciyesi almaya başladım
Yorumunuz için çok teşekkür ederim bilgili birisinden bilgi almak iyi oldu 🙏🏻