Bankalara 250k+ borcum var kredi, kk ve kmh şekilnde toplam 4-5 banka şeklinde. Artık ödemeyecek noktaya geldim ve üstümde herhangi bir mal varlığı bulunmuyor ama sürekli avukatlar arıyor. Sorularıma gelecek olursak ;
1-Hiç bir numarayı açmıyorum ki açsamda birşey değişmeyecek sürekli baskı yapacaklar. Telefonları açmamam bir sorun teşkil eder mi ?
2- Aileme ulaşıp mesaj atıyorlar beni aradığına dair bu suç teşkil eder mi onlar açısından ?
3- İcra takibi 1 banka başlatmış ama üstümde hiç bir şey yok ve herhangi bir taahhüt vermedim bir sorun olur mu ?
4- İkametgah için boş bir ev gösterdiğimde ne gibi durumlarla karşılaşabilirim ?
Ek olarak ; 2-3 kere mesaj attılar (whatsapp ve sms ) garip bir şekilde ilk defa karşılaşıyorum ;
Telefonları açıp konuşmak birşey değiştirmeyecek biliyorum her şekilde benden söz almaya çalışacaklar taksite bölmeye ve tehdit şeklinde konuşmalar duyacağımı biliyorum. Bu konuda daha önce başından geçmiş veya bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Lütfen konu dışı yorum yapmayın bende biliyorum ödemeyi ama ödeme gücüm artık kalmadı işlerimiz ters gitmeye başladı ve malum önlemlerimizi alamadık.