Şikayet konuları cözümlenmeden kapanıyor coğu zaman sanırım ondandır. cözümlenmiş şikayetler kısmından 10 kişiye yazın 6'sı hala mağduriyet yaşıyordur
@AYJANS; Hocama bu konuda parantez acıp teşekkür etmek istiyorum bizzat son ayrıntısana kadar inceleyip ve her iki taraf içinde olması gerekeni yapıyor ve cözüme gitmesini sağlıyor.
Şikayet konuları hiçbir zaman çözümlenmeden kapatılmaz. Ben 10 yıldır o kategorideyim. Yeni üye olduğunuz için işleyişe hakim olmayabilirsiniz. Eğer ortada bir d0landırıcılık yoksa, taraflara sorunu çözmesi için süre veririz. O süre içinde çözülmezse, kişilere özel mesaj yazar ve durumu hatırlatırız. Akabinde ikinci kez süre veririz. Eğer yine çözmüyorsa, konuyu aktif edip, oradan uyarırız. Yine çözmüyorsa, çözene kadar uzaklaştırırız. Kısacası sizin gördüğünüz, buzdağının görünen kısmıdır.
@AYJANS;
@BilalBayar;
@ismail;
@Erhan; başta olmak üzere tüm forum yönetimi olarak, şikayetlerinizin çözülebilmesi için koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hatalarımız elbette olur ama asla kasıtlı kararlar olmaz. Bunu da yeri gelmişken "Kamu Spotu" olarak aktarayım
Olması gerekene bile şaşırırır hale gelmişiz...
Olması gerekeni ben söyleyeyim size. En ufak bir sorunda o kategoriyi kullanmamak, biraz empati yapmak, biraz alttan almak, biraz vicdanlı davranmak. Hiçbiri olmuyorsa ve kasıt varsa, yasal yollara başvurmak. Yıllardır üzerine basa basa söylediğimiz bir şey var ama yine de umursanmıyor. Bizler şikayet konularıyla ilgilenmek zorunda değiliz. Bunu yapmamızın tek sebebi, burayı güven içinde tutabilmektir. Ancak maalesef bazı arkadaşlarımız sizin gibi, zorunluluk olarak algılıyorlar. Bu düşünceden vazgeçersek çok memnun oluruz.
Buyrun, site sahibi Coşkun Bey'in konuyla ilgili yazısı:
https://www.r10.net/1077476916-post32.html