Öncelik ile ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
Dediğim gibi bina mütahit tarafından yapıldıktan sonra 6-12 ay kadar kullanıldı sonra hiçbir şekilde kullanılmadı ve 3 yıl kadar hiçbir şekilde ne bir kontrol nede bir işlem için bizim kapımız çalınmadı. Bir bakım kontrol denetleme oldumu olmadımı bilmiyorum kağıt vs gelmedi yani zaten bu sürede yönetici yoktu apt'de. geçen sene yönetici oldum apt için asansörüde açtırmayı düşünüyorum hiçbir bilgim yok. Asansör içinde MTC asansör diye bir ibare var asansörü onlar yapmış sanırım ilk başlarda faakt benim elimde bir belge dahi yok.
Belediyenin sitesine girdim ocak 2023 tarihi ile beldiye AKM asnasör diye bir firma ile anlaşmış bir protokol imzalamışlar. Bu firma ilemi yola devam etmem gerekiyor yoksa MTC asansör ile mi işlemleri yapmam lazım. Ayrıca benim elimde hiçbir belge vs yok asansör ile ilgili yinede ilgili firmayı arayıp işlem yaptırabilirmiyiz ?
Rica ederim,
asansörün içinde asansörü yapan firmanın etiketi vardır üstündeki telefonu arayın yada işyerine gidip görüşme yapın aylık bakım maliyeti v.s söylerler başka firma ile de anlaşabilirsin ama asansörü yapan kişi ile anlaşman senin faydana olur en azından neyi nasıl yaptığını biliyor..
İşleyiş olarak önce asansör firması ile anlaş onlar gerekli önlemleri alırlar zaten seni de yönlendirirler daha sonrasında bu denetleyici firma ile görüşürsünüz asansör firmanız zaten yönlendirir bilgi verir