Kdirblc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir benzerini yaşadım, aynı olaylar başıma geldi. Yüklü miktarda para talep etti karşı taraf uzlaşmadan hakime gitti iş. Ödeme vs. çıkmadı sadece dosya masrafı vs. ödedim 4 sene önce 5bin tl civarıydı.
EmrPce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen %100 kusurlu olduğun için, karşı tarafa bu firmalar ulaşıyor, ondan vekalet alıp seni dava ediyorlar işte ne koparırlarsa alıp belli bir dilimi motorcuya verecekler, başıma geldi çünkü, 3 sene önce yaşadığım trafik kazasında %100 haklıydım karşı tarafın sigortası hasarımı onardı ama o firmalar beni senede 2-3 kere arıyor mahkemeye verelim değer kaybı alalım vs vs diye hep red ediyorum.
Arabulucunun dediği mantıklı gibi geliyor.

Öncelikle yazdıklarınoz için teşekkürler. Uzlaşmacı abi çok iyi bi insan çıktı ve aynı zamanda polis memuruymuş. Bu tarz olaylarda ödeme çıkmıyor genelde dedi oda. İkimizde taşıt üstündeyiz vs. Sadece avukat ve dosya masrafı odersin oda 10 bini bulmaz bile dedi. 50 bin talep etmeseler uzlaş hem karşı için hemde senin için iyi olur derdim ama bunlar işi fırsatıclıga dokmuş ilk 100bin dediler siz kimsiniz diye bağırdım oyle 50 bin oldu dedi. Araç bmw 320 zaten onu gördükleri için büyük ihtimsl iyi para kopar kafasıyla çizmişler kafalarında. Çocugu zaten görüştürmüyolar avukat tembihlemiş sadece benle görüşsünler diye. Dediki bazen denk geliyo zengin bir aile oluyo dava fln ugrasmak istemiyolar geçen de oldu 50 bin verdi geçtiler dedi. yani oltaya düşersen hesabı gibi bişe. ama ben asla uzlaşmazdım boyle bi ortamda dedi takma kafana davaya gitsin süreç dedi