* Şikayetçi olduğum üye: @MawiLarq;
* Şikayetçi olma nedenim: Ödemesini yaptım hizmet yok
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/site-server-admi...e-notlari.html * Açıklama ve kanıtlarım:
Ödenen ücret :
Merhaba, büyük heveslerle arkadaşlarla çalışmaya başlamıştık 2 gündür yapılması gerekenleri benim yapmam gerektiğini söyleyip işi savma işine düştüler. Ücretini ödediğimiz hizmeti kullanmak henüz nasip olmadı
Autovm de oluşan açıklar ve bitmek bilmeyen problemler yüzünden diyovm geçmeye karar verdik herşey güzeldi, Test kurulumları esnasında Diyovm "berk" tarafından ssd disklerde problem olduğu bu yüzden yavaş kurulduğunu izah etti bunun üzerine datacenter yetkili birime mesaj atıldı, diskler incelendi ve 1 disk de problem olduğunu değişmesi gerektiğini içerisinde olan müşteri vds leri diğer diske taşımam gerektiğini söylendi ve ben bunu yaptım yeni disk takıldı ve bu sefer diğer disk de de problem olduğunu verilerin gittini datacenter bize iletti. Şimdi burada diyovm hiç bir suçu yok. Tamamen olabilecek birşey oldu diskler yandı müşterilerimizin verileri gitti biz bunlarla uğraşırken elimizden gelen herşeyi müşterilerimizi mağdur ettiğimiz için gerekeni yaptık firma olarak.
Eğer hizmet bize sorunsuz teslim edildi kullanılabilir sorun yok denilseydi bu konu bugün açılmıyacaktı ama kurulumlar tamamlanmadan gerçekleşti bu tüm detaylar. Ücretsiz 1 aylık destek belirtmelerine rağmen sorduğumuz soruların cevapları ve beklediğimiz hiç bir detaylar çözüme kavuşmamıştır.
Depremlerden dolayı bulunduğum yerde bağlantı gerçekten çok zayıf bu yüzden up/down yapamıyorum uzak sunucu bağlandığım halde yapamıyorum bunu defalarca izah ettim.
Diyovm "Emirhan" teyit aldım olayı anlattım problem olmayacağını tekrar dan 1 kere daha kurulum yapılacağı tarafıma iletildi. Vcenter kuruldu - Centos 7 kuruldu herşey tamam rica etmeme rağmen yeniden kurulum yapılmadı, Yeterince yaşanan bütün olumsuzluklardan yeterince gerildim kalp kırmadan rica ederek söylememe rağmen kulak arkası tavırlar, mesaj atıyorum 3-4 saat sonra cevap vermeler en son sabır taşımız patladığı an tarafımıza iletilen cümle "Dün tüm kurulumlar tamamlandı" Evet dün tüm kurulumlar tamamlandı bunu size ilettim disklerin yanması hiç kimsenin sorunu değil olabilecek birşeyi yeniden kurulum yapılacağını söylediniz şimdi ödediğim hizmet ödemesini iade istiyoruz. Çünkü kurulu kullanıma uygun bir panel yada template şuanda bulunmamaktadır.