tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir firma öne çıkınca toz kondurulmuyor. Her firmada bunlar olabilir, olur da bu kadar çözümü zor olmaz, firma işi otomatiğe bağlamış, sorun çıkınca çile çektiriyor.
Burada konu ülke uzantısı değil, müşterinin isteklerini yaptığı halde çıldıracak noktaya getirilmesi, 1 hafta destek ile yazışıyorsunuz, belirli bir seviyeye geliyorsunuz, tam "durum çözülecek" derken destek "buyrun sorun neydi?" deniliyor, hooop, en başa..
süper özetlemişsin dostum don değiştirir gibi destek operatörü değiştirdik sonunda çözdük mü çözdük ama saç baş yoldurttular. tüm destek operatörlerine aynı konuyu tekrar tekrar anlatmaktan sinir kat sayım tavan yaptı girdiğim günahın haddi var hesabı yok. adamlar biraz yukarı çıkıp yazışmaları dahi okumuyor her yeni operatörde dön başa yapıyoruz. en son sağlam döşedim yalan yok ağzıma geleni yazdım olay çözüldü ama her iki tarafta eminim şu an memnun değil ne ben ne onlar. askerde bi laf vardı kolluk bende ... bende gibilerinden bunlarda borazan bunların elindeyken öttürebiliyorlar öttürebildikleri kadar. böyle böyle duckduck golara yandexlere blabla lara döndükya zaten. google arama algoritmasıyla yapay zekasıyla artık iyice sıvadı .gg siteler nerdeyse her anahtar kelimede kafada çıkyor. artık cılkı çikti kızıyoruz ediyoruz da ne varsa gene ruslarda var.