mertzcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Aynı soruna benzer bir durum godaddy de başıma gelmişti. İngilizce bilen bir tercüman tutmak zorunda kalmıştım bir haftalığına. Ama adamların müşteri temsilcileri İngilizceyi yarım yamalak bilen hintliler olduğu için telefonu suratımıza kapatıyorlardi direkt. En sonunda ana dili İngilizce olan bir çağrı merkezi çalışanına denk geldik. Kadın sağ olsun olayın vahametini anladı ve kişisel mail hesabını iletti bize. Onun inisiyatif alması ile genel merkeze ulaşabildik ve sorunu öyle çözdük. Bir hafta boyunca stresten uyuyamadım.

O saatten sonra domainlerimi metunicte tutmaya başladım.
Nasreddin hoca misali benim derdim ancak eşşek düşen anlar bu arada fakrlı bir sorun farkettik mail sunucularından birinin ödemesi geldiğini ve yapılmazsa daha büyük sorunlar yaşayacağımızı anlatan bir mail yazdık. google bu maile karşılık 24 saatliğine panelimi aktif ettiğini belirten bir mail attı (lutufta bulunmuşlar) alan adlarının uzatma işlemlerini yapabildik şu an ama 24 saat sonra panel tekrar suspend olacakmış. biz bunları buraya diğer arkadaşlara tecrübe olsun diye yazıyoruz. yoksa bizde tabiki fiyat performans olarak hesabımıza uyan yerleri tercih ediyoruz. konuya yanıt yazan bazı arkadaşları anlayabiliyorum arkadaşlar elbette muhalefet olmak için yazmıyorlar ama işimiz ve yıllardır sektörde olan bir firma olarak bu tarz mailleri es geçmiyoruz evrak göndermemize rağmen google çalışanları kendi servislerine erişimi olmadığı için panelimizi kısıtladı. ben hayatımda böyle bir durum yaşamadım. bir alan adıyla sorun var ise o alan adına kısıtlama getirse yine anlayacağım 100e yakın domaini komple kısıtladılar. umarım bazı arkadaşların kulağına küpe olur . panelimiz aktif olur olmaz tüm alan adlarımızı karşımızda muhattab bulabileceğimiz güvenilir bir yere taşıyacağız. kesin ve net google artık iyice suyunu çıkardı.