Aynı sebeplerle ben de şikayetçiyim, ayrı bir konu açıp kirletmek istemedim forumu, eminim yüzlerce kişi mağdur.

Ben bu firmayı R10'da çok övülüyor diye seçtim fiyatı uygun olduğundan değil. Daha 7 gün olmadı satın alalı, Sunucum kapandı 2 gündür de kesik geri gelmiyor. Kendi sitelerinde destek talebi açtım cevap vermiyorlar. Tam iade istiyorum ve @hardlower; adlı üyenin bir sunucu sağlayıcısı olarak firmaca vaatlerini yerine getiremediklerini düşünüyorum. Çıkıp düzgün bir açıklama bile yapmıyorlar, zamanımız ve dolasıyla paramız çalınıyor, bunun bir cezası olmalı!


Ek olarak, yer sağlayıcı belgesi arıyorum yok, firma kendini sanki çek cumhuriyetinde kurulu bir firma gibi gösteriyor kanısındayım. Bilmeyerek ilk destek talebini ingilizce açtım, taleplerime hep Türk çalışanlar döndü, ve sanırım ingilizce bilen de yok. İnternette hiçbir geçmişiniz yok, (trustpilot vs). Birden ortaya çıkmışsınız çıban gibi, ucuz fiyatlarla ve paralı olduğunu düşündüğüm yorumlarla özellikle r10da büyük PR yapmışsınız.

Sanırsınız ki tüm firma Türk kebapçısı gibi Avrupadaki Türklerle dolu. Verdiğiniz hizmet buysa, siz yer sağlayıcı belgesi, vergi gibi şeylerden yırtmak için böyle yabancı firma ayağına takıldığınızı düşüncesi beynim de şiddetli şekilde dönüyor.
R10daki aşırı pozitif yorumlara güvenerek hiçbir şeyi sorgulamadan sizden sunucu aldım diye kendime kızıyorum.

Benim çok bişeyim gitmedi alt tarafı 7 euro, ama burda yüzlerce müşterisi olanlar mağdur olmuş gözüküyor, bu yaptığınız iş değil, iş bilmezlik, almanya lokasyonda hetzneri kullanıyosunuz, hetznerde bir kesinti yok, siz de ne var da 2 gündür kapalısınız. Daha önce email ile de yazdım, derinliğini bilmediğiniz göle atlamadığınız gibi, bilmediğiniz işe de kalkışmayın kardeşim.

Bir takım duyumlar var, hacklendiğinize dair, eğer bunu saklıyorsanız ve olurda sizin sunucunuza koyduğum kritik yazılımlar ortaya çıkarsa, vallahi billahi sizi savcılığa vereceğim. Olayların netleşmesini bekliyorum, yurtdışındayım ayağı ile yırtamazsınız emin olun.