hardlower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, Mevcut kesinti icin cozum calismalarimiz devam etmektedir. Malesef henuz net bir sure veremiyoruz. gondor sunucumuzda bulunan sitelerin bir kismi alternatif bir sunucuda, ana sunucular tekrar aktif olana kadar daha eski yedekler ile aktif olmustur.

Sureci olabilecek en kayipsiz sekilde ilerletmek adina butun ekibimiz ve profesyonel destek ile birlikte calismalarimizi surdurmekteyiz.

Tum ekip olarak cozum konusunda calisma sagladigimiz icin bilgilendirme konusunda cok geri kaldigimiz icin ozur dileriz, her 2 saatte bir bu baslik altinda gelismeler ile ilgili bilgilendirme saglayacagiz.

Daha onceki mesajimizda belirttigimiz uzere, guncel yedeklere sahip musterilerimiz info@gofasthost.com adresine weetransfer yada alternatif yontemler ile ileterek kurulum talep edebilir.

Yedegi olmayan musterilerimiz icin malesef bu asamada cozum seceneklerimiz cok limitli. Ancak hic bir musterimizi magdur etmemek adina butun gerekli islemleri saglamaktayiz.
Yaşanan sıkıntıyı her ne kadar anlayışla karşılamak adına kendimizi zorlasak bile maalesef bizimde mağdur durumda olduğumuz gerçeği ortadadır. Akşam saatlerinde "öncelik sağlamak" adına güncel yedeği olanları talep ediyorsunuz. 1 Ay önce ki yedeklere dönen siteler mevcut, bizim güncel yedekler hala aktif edilmedi.

Ben hala bu sorun neden oldu niye oldu diyenlerden değilim, ben burada beni oyalamanız, vakit kaybettirmenizden şikayetçiyim. İşler her zaman yolunda gitmeyebilir bunu zaten anlayışla karşılıyorum. Ama bana deyin ki yok kardeşim biz bugün kuramayız senin yedeklerini bende ona göre aksiyon alayım. Yalnızca müşterisi olan sizler değilsiniz, siz bizi oyaladıkça bizde kendi müşterilerimizle aynı şekilde sorun yaşıyoruz.

Yıllardır birlikte çalışmanın verdiği güveni 1 gecede yok ettiniz.

Dediğim gibi benim için konu sitelerin açılmaması, sunucuların çalışmaması vs vs hiç biri değil. 2 Dk'nızı ayırıp bana "yedeklerinizi en kısa sürede bir başka sunucuya taşıyın" yazmak. Ya da ne bileyim bana yeni çalışan bir sunucu tanımlayın bir şey sunun bir şey söyleyin. Ya da en azından öncelik sağlayacağız demeyin, yedekleri istemeyin...