Hocam dikkatimi çektş organizasyon barmış gibi her mesajınızda Afad da afad diyorsunuz. Siz şu videoyu bi izler misiniz?
https://www.instagram.com/reel/CodH-...d=NDdhMjNiZDg=
Cevabınız ne olacak çok merak ediyorum. Buyrun organizasyon işte ortada. Bizlerin aileleri orda, yakınlarımızı eşlerimizi dostlarımızı kaybettik. Burdam Tüm Türkiye Cumhuriyeti halkına sesleniyorum. Artık duyun sesimizi. Artık tepkinizi gösterin.
ya bırak gözünü seviyim gelmiş oraya devlet yok diyor utanmadan o kadar insanı kendisi mi çıkarmış sor bakalım AFAD binlerce insana ulaştı canla başla çalışıyor.
12bin bina yıkılmış bunların hepsini aynı anda kaldırabilmek için 250binden fazla AFAD kurtarma ekibine ihtiyaç var bu videodaki gibi öyle süslenip püslenip makyajla gelen değil O TAŞIN TOPRAĞIN ALTINA GİRİP İNSANLARI KURTARMAYA ÇALIŞACAK İNSAN LAZIM.
Öyle gösteriş için gittim diyen, gidip hiçbir işe yaramadan ordaki insanlara yemek su kalacak yer gibi ekstra yük olan o kadar çok insan var ki. Bir de böyle provokatörler var. Merak etme birkaç güne bunların da ne olduğu ortaya çıkar.
https://www.youtube.com/watch?v=X_EWYemclKA
al izle sende 5 gündür aralıksız bütün şehirleri izliyorum bütün kanallardan her yerde canla başla çalışıyor herkes.
Seçim geldi ya ne koparsak kardır mantığıyla oy peşinde koşmayın bu kadar yazık AFAD'da çalışanlarında moralini bozuyosunuz.
Dün 1 kişi için tam 15 saat uğraştılar gece gündüz yemek yemeden dinlenmeden. İnsafsızlığa lüzum yok