Hocam insanlar tepki koymasaydı şuan oradaki yardımlar hızlanmayacaktı. İnsanlar tepki koymasaydı twitter tekrar açılmayacaktı. Bu ülkede herşey etki tepkiyle değil.Tepki etkiyle oluyor. Eğer bir yerde yanlış ve ya haksızlık varsa tepkinizi koyunki çözüm gelsin.Evet çok konuşulacak çok düşünülecek mevzular var. Fakat olana olmadı diyecek bir zihin kalmadı kimse de. Burada pislik var demezsen evine çok pislerler. Böyle bir düşünce dünyanın hiç bir yerinde yok. Bir yerde pislik varsa söyleyeceksin. Yoksa olmuyor görüyoruz. Tecavüzcüleri sosyal medya ile içeri tıkıyoruz.
Bahsettiğim olay farklı aslında bakış açısı farklılığı susalım göz yumalım demedim. Yeri ve zamanı değil binlerce aile ızdırap çekerken çocuklar öksüz yetim kalırken vırt zırt konuşmak gibi geliyor bana twitter ve sosyal medya konusunda şuana kadar inanılmaz faydalı işler yapıldı bu platformlarda inanılmaz. Sırf bu platformlar üzerinden yüzlerce binlerce insan kurtuldu onlara can suyu oldu.
Her şey afadın üstünde şuanda taşayabileceğinden fazla yük var tüm olan biten hadise afadın bilgisi dahilinde oluyor afad çalışanları inanın şuan nefes alamıyor farklı birimler kurulsa ve o birimler kararları kendileri alabilse çok çok daha iyi senaryolar gerçekleşir bunları konuşalım mesela..
Ben açıkçası ciddiye alamıyorum muhalefet olmak içinmiş ve bunun vaktini kolluyormuş insanlar gibi geliyor umrumda değil partisi şusu busu fayda sağlayacaksa konuşalım devletin binası nasıl yıkılır ? hastaneler nasıl yıkılır ? askerler neden ilk gün bu kadar az sayıdaydı ? ama şuan ne yeri ne zamanı bunları konuşmanın kimseye bir faydası yok bence.