Hocam sivil araçlara gitme DİYRMEZSİN. Dİ-YE-MEZ-SİN. NOKTA. orda akrabalar var. Bizim de vardı. Neymiş otobüs 10 lira uçak 100 lira onu oradan yüzlerce kilometre uzakta evinde sıcak yemeğini yemiş kombisini yakmış kestanesini yiyenlere anlatın. Dönerken yolda gördüğüm afet yerinden gelen binlerce SİVİL ARAÇ vardı yemin ediyorum yüzlerce km'de 10mtane otobüs görmedim batıya gelen. Ben yengemi yeğenimi Hatayda mı bırakacağım kusura bakmayın öyle bir dünya yok. Ben de ambulansa yol verdim arkasına takılanları gördüm ama kesinlikle takılmadım bekledim. İnsanlık da bunu gerektirir
Eğer ordan onlarca yüzler otobüs fevç fevç ğnsan taşısa zaten biz de mal değiliz git gel 2500 lira maddi ekstra da yola çıkmadan bilgi kirliliğinden belki ölürüz diye çıktık. Hellalleşip çıktık. Geride kalanlar gözü yaşlı kaldı. Lütfen biraz, biraz çok değil biraz empati. Millet keyfinden f3zmeye gitmiyor hataya Maraş a.
Ondan sonra yardım gitmiyor diyosunuz işte. Adamın videosunu izledim çoğu kişi tek başına gidiyor. 3. Gün bugün giden gitti zaten akrabasının yanına çoğunu yardım etmek için iyi niyetinden gidiyor ama kötülük ediyor farkında değiller.