Arkadaşlar ne durumdayız pozitif bir değişiklik var mı? Eşleşme oranlar çok düşük %50 civarında benim. Bu ayda pozitif artışlar göremedik.

sizdeyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Admob gelirlerin de Aralık ayı sonunda yüzde 30 düşüş vardı Ocak ilk iki günü yüzde 50 oldu dün ve bugün yüzde 70 düşüş var. Ebmg 10₺ den şu anda 2₺ kadar düştü. Düşünün ki Almanya dan gelen kullanıcı 4₺ gösteriyor. Admob bizle eğleniyor sanırım
MoRTaLCoDeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sayac yine bozuldu sanirim, bendede bugün durum ayni.👍
TheBoss3452 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim de 2-3 gündür ebmg yerlerde. Yılın başında böyle oluyor demekki
Themaximum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

nasıl düşük anlamadım kütür kütür kazanıyorum )

dostlar her yıl olur bu yıllık reklam bütçeleri ayrıldıgından firmaların ocak ayının ilk iki haftası ucuz dandik reklamlar geri kalır. firmalar reklam bütçelerini ocak ayında yapar yıl boyu verir . ocak ayında düşmesi normaldir .

bende gayet yüksek sadece tıklama az önceki aya göre
AndroiDeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gece bozuldu admob
genelde sıfır kazanç gösterim sonra yansıtıyordu
bu sefer sıfır göstermedi, en ucuz reklamları gösterdiler. bedava reklam verenler yaşadı sanırım
zarardayız
yine gitti
caglarsah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gitti ya berbatt...
toparlamıyor da
mcsonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, az da olsa bir çözüm buldum, Admob da manuel reklam tabanı kullanıyorum. Her reklam alanı için Yüksek Taban, Tüm Fiyatlar seçenekleri arasında gidip geliyorum. Yılın önemli günlerinde mesela yıl başından 1 2 ay önce tüm reklam tabanını yüksek olarak ayarlayorum. Sonra kendiliğinden düşüş oluyorsa bu tüm fiyatlara çekiyorum. bi nebze olsa topluyor.

Yüksek Fiyat tabanında kaliteli reklamlar geliyor, kaliteli reklam yüksek fiyatlı reklam yoksa o sırada reklam alanı boş kalıyor işe yaramıyor, bunun yerin günleri takip edip ona göre ayar çekmek mantıklı geldi.
Teknolance adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorun bendede var ebgbm 25-30 bandından 15-18 liralara kadar düştü bakalım yükselicek mi
sezerhozdemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı durumları yaşıyorum, kafayı takmıştım. neden oluyor diye demeki genel bir durum var.
Ben Banner reklamında bunu denedim gelirler yüzde 30-40 arttı. Aynı sıkıntıyı yaşayanlar bu yöntemi deneyebilir
Themaximum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende ebgm 3000 den 100 e kadar düştü 2 gün ABD 1 tık 0.07 görünce şok oldum 🤣 şimdi düzeldi kendigilinden gibi gorunuyir
Tekrar 3000 kere geldi ebgm oranları
KKiper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şu bin gösterim başı kazanç vs birisi aydınlatabilir mi?
Benim bgm 10 tl ise 1 milyon gösterim alırsam 10 bin tl mi kazanıyorum ?
Evet aynen öyle. Ama gösterim arttıkça ebgbm de düşecektir.
KKiper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burda uygulaması bir milyon gösterim alan var mı çok merak ettim
SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi bari yalnız değilmişim Konuyu görünce içim rahatladı. İnsan uygulamalarda sorun var sanıyor. Düzenli getirisi olan uygulamalar bir anda yarı yarıya düştü nerdeyse. Reklam veren yok heralde ay başı oldugu için. Yoksa bi açıklaması yok çünkü ani bir düşüş yok uygulamaları indirenlerde online sayısılarda ortalama aynı Tek açıklaması bu bana göre.
Biraz artış var son günlerde bakalım düzelicek gibi
berqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de aynı durum vardı demek ki herkeste aynı. Arkadaşlar bu rakamı yüksek olan kategorileri nasıl bulabiliriz? Mesela benim eBGBM 1,52₺ 😔
SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün iyi gibi oldu bugun yarı yarıya oldu yine. Bekliyoruz bakalım ne zaman düzelecek benim eBGBM €1,97
Harikaymış hocam benim de iki gündür iyi gözüküyor normalin biraz altında sadede ebmg 8₺ civarı
EarthQuak3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende diyorum ne oldu böyle düştü demekki herkeste aynı imiş konu dışı ama aylık 3k ortalama gelirim var hesap ve uygulamaları satmak istersem ne kadar eder sizce reklam hiç yapmadım
düşük malesef. hala toparlamasını bekliyorum. nerede en ucuz reklam var onu gösteriyor sağolsun bgbm 100 ün altında reklam gösterimini kapattım. totalde gelecek 50 lira için kullanıcıyı reklama boğmanın anlamı yok. bedava oynasınlar daha iyi. google ads ten alırken 2 lira alıyor verirken 10 kuruş veriyor
berqan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 1,52₺ deyim sen diyorsun ki 100 bu nasıl arttırılır ? 😂
uygulaman sadece tr ye yönelikse zaten yapacak pek bir şey yok malesef
genel tavsiye olarak bi arkadaşa yazdığım mesajı yapıştırıyorum
doluluk oranına çok takılma
tabanı ne kadsr düşürürsen doluluk o kadar artar ama gelir dip yapar. benim eşleşmem 4-6 arası şuan ama gelir idare eder. doluluğu arttırsam gösterim artar fskst gelir düşer
sana tavsiyem raporlara git dün hangi ülkeden ne getirmiş bak. ona göre ülke bazında tbm belirle
Hocam eşleşmeniz şu an %6 civarı diyorsunuz yanılmazsam bi üye admob düşük eşleşmeyi sevmiyor askı yaratabilir diyordu. Doğruluk payı var mı bunun ?
ilk defa duyuyorum
2015 ten beri admobla ilgiliyim. herhangi bir sorun yaşamadım.
Tamamdır hocam. Bütün oyunları orta tabana çekdim bakalım bir fark olacak mı ...