Geçenlerde şu konuyu açmıştım:
https://www.r10.net/off-topic/351995...-soyledim.html
Sanırım cumartesi akşamı beni sinir etmek için özel eşyalarımı alıp dolabıma koyuyor. Yapma dedim, hiç görmezden gelip inadına çatacak yer arıyor. Diyorum bunlar benim eşyalarım, dolabıma da dokunamazsın diyorum. Görmezden gelip hiçbir şey duymamış gibi gidiyor. Hemşirelere söyledim, onların da bir b** yaradığı yok. Ben de adama ben gidene kadar benimle konuşma dedim. Sonra gün içinde kendi televizyonunun sesini yüksek açıp gidiyor, bir şey demiyorum. Şimdi bakın şu saatte gece yarısı yine televizyonun sesini açmış izliyor. Normalde bunu hiç yapmazdı. Son birkaç gecedir afedersiniz balgam atar gibi, öksürük gibi sürekli insana tiksindirici yüksek sesler çıkarıyor, bir yerlere vuruyor rahatsız etmek için, yine hiç sesimi çıkarmıyorum. Zaten önüme perdeyi çektim onu görmüyorum. Normalde bunları hayatta yapmazdı. Ben bu adama hakkımı helal etsem bile Allah kabul eder mi? Yani helal ettim hakkımı diyelim, sonra hakkımı helal etmiyorum diyebilir miyim?
Şimdi ses çıkarmıyorsan hata sende diyenler olabilecek. İnanın ki ses çıkarmaya değecek bir karakter göremiyorum. Hem ses çıkarsam hatalı olarak ben algılanırım başkaları tarafından. Zaten Salı günü taburcu oluyorum, yani yarın.