Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yanılgıya bir kaç kere düştüm.

Asla ama asla fiziki mağaza üzerinden 2 senedir alışveriş yapmıyorum, önemli ürünlerde.

Hem mediamarkt hemde vatanda başıma geldi.

Mağazadan aldığınız üründe para iadesi eğer kutu açıldıysa çok zor. Anlatamam ne kadar zor olduğunu öncelikle geçmiş olsun.

Şimdi para iadesi yapmayacaklar. Açılmış cart curt. Ürün değişmeyecekler. Ancak zorlarsanız yine buradan ürün alacağım diye belki şanslıysanız çek verirler.

Sıfır ürününüzü servise gönderecekler 3-4 gün bu sürecek. Servis 15 gün oyalar minimum. 2-3 ölü pixel kabul edilebilir diyip geri gönderecekler. Elinizde artık hem ölü pixelli hem servis işlemi görmüş bir ekran olacak hemde sıfır aldığınız bu ekrana 20-25 gün sonra ancak erişebileceksiniz. THH başvurusu yapacaksınız, bu da bir kaç ay sürecek. THH sizi haklı bulacak bu sefer mağaza ürünü geri alıp inceleme yapıp geri alınmaya uygun mu diye bakacak. Uygunsa, para iadesi başlatır. Allahtan nakit almışsınız THH kararı olduğu için büyük ihtimalle anlık verirler. Yinede süreç 3-4 aydan fazla sürer.

Ben bunları yaşadığım için yazıyorum. Sistem değişmiştir bilemem ama fiziki mağazadan asla ürün almayın. Gidin fiziki mağazaya orayı showroom gibi kullanın, görün beğenin. Dönün netten alın, yarın evinizde zaten.
Hocam şöyle aslında katılıyorum, ürün normalde 4.200'den 3500 gibi bir rakama düştü. Sonrası içinde son stok olarak 2999 TL olarak adet başı aldık.
Hepsini tanırım mağazada, ölü pixel ihtimaline karşı çok uğraşmamak için nakit ödedim. Sorun değil uğraşırız veya güzel sonuçlandırırlar bazen bunlar oradaki kişilerin insiyatifine kalıyor diye biliyorum.:

Çok üzüldüm ama gerçekten zaman kaybı. Cihazda çok güzel