Aylık 400,500₺ vereceksem bir şeyin kaliteli olmasını isterim ki ben taleplerimi sunmuşum varsa satan kişiler bunlardan size ne ? eğer sizde bu işi yapıp taleplerimi karşılayabiliyorsanız buyurun aylık bütçemi belirttim eğer karşılayamıyorsanız neden yorum yapıp şurayı tartışma alanına çeviriyorsunuz.
Kerdeşim benim ya sen istdiğin şeyi tam tarif edemedin ya bu arkadaşlar anlamadı yada ben anlamadım. sen diyorsun ki site başına 4cpu yani sen 25 site kuracaksan 100cpu mu yapar bu ben mi yanlış anlıyorum. çünkü yazında diyorsun ki 25-30 site civarı max site barındıracağım site başına 4/8 cpu aynı zamanda site başına 4/8 ram istiyorsun. e şimdi 25 site olacaksa en düşükten bile olsa 100 cpu yapar. Şunu desen anlarım reseller lazım 4/8 cpu ramde keza buna nazaran 4/8 gb site başına dediğin zaman işler değişiyor. karşılayıp karşılamamak değil yani konu. parasını verdikten sonra kralını karşılarızda 100 core 100gb gibi bir sistemin fiyatı için 400-500 tl gibi bir fiyat komik bile kalmaz. hani yazdığının farkına varırsın diye çabalıyorumda alınganlık yapıyorsun. yoksa dediğin gibi tartışma yaratacak bir olayım filan yok.