Gri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba @GokselArda;

Başlık içerisindeki ekran görüntülerinden, ilgili alan adları tespit edilmiş, talep incelenmiştir:

Reg.com.tr'ye transfer işlemi başlatmadan önceki 45 gün içerisinde, bir önceki kayıt şirketinden yenileme işlemi yaptıysanız; bu yenileme işlemleri için eski şirketten ücret iadesi talep edebilirsiniz.
Son 45 gün içerisinde yapılan yenilemenin ardından firmalar arası transfer gerçekleştirildiğinde, yapılan son yenileme işlemi mevcut sağlayıcı (Reg.com.tr) tarafından yapılmış kabul edilmektedir.

Konu hakkında eski sağlayıcınızdan ücret iadesi alabilirsiniz.
Bu işlem yenileme sonrası 45 günlük periyot içerisinde dış transfer yaptığınız için, Verisign kuralları gereği standart bir uygulamadır.
Reg.com.tr tarafında hatalı/eksik bir işlem bulunmamaktadır.

Yapılan son yenileme (2024'e uzatma) işlemi, Reg.com.tr tarafından gerçekleştirilmiştir.
Bir önceki şirkette yaptığınız yenileme iptal olmuş durumdadır ve ücret iadesi talep edilebilmektedir.

Konu hakkında diğer soru ve talepleriniz için müşteri hesabınızdaki destek talebi üzerinden sorularınızı iletebilirsiniz.
Bilgilerinize, iyi günler dileriz.
Sayın hocam merhaba,

Bir alan adını 21.12.2022 tarihinde yeniledim ve 05.01.2023 tarihinde size transfer ettim.

45 gün geçmedi turhosta sordum onlar da biz iade yapmıyoruz taşıdığınız firma yardımcı olmalı dedi, size de ilettim bu cevabı.