Merhaba bugun annemin bi kargosu varmis yurticinin teslim edecegi annemde yeni ameliyat oldugundan biraz zorluk cekiyor yuzu falan hep dikisli kargocu sabah kapiya gelmis annemi aramis annemde teslimat kodunu soylemis hatta 2 3 kere tekrar ettirmis dogru olsun diye sonra adam tamam demis kapatmis annemde sabah bakkala inebilmis guclukle ama kargosunu gorememis yukari cikip kuryeyi tekrar aramis kuryeye sen teslim etmeyi unuttun herhalde koduda verdim neden birakmamissin demis tekrar donup birakirmisin demis kuryede abla kodun yanlis annem bana gelen smsteki 4 haneli rakami soyluyorum neresi yanlis falan demis oyle uzamis sonra bu karektersiz sahis anneme bagirmis abla yanlis senin anlama kitligin mi var gibisinden ithamlarda bulunmus aksam uzeri gel subeden al falan diyip suratina kapatmis herneyse kargoda onemli oldugundan kadin iade olmasin diye ameliyatli ameliyatli onca yolu yurumus subeye gitmis mudure soylemis olanlari mudurde calisana bagirmis cagirmis ama madur olan annem oldu ben sehir disindayim hicbisey yapamadigim icin kendime kiziyorum bu sahsiyeti nereye sikayet edebilirim