Selamlar, adıma icra dosyası 22.11.2022 de açıldı ben o günden beridir ne kredi alabiliyorum ne de başka bir şey dosyayı kapatmaları için ödemeyi 5 gün içerisinde yaptım ve kendilerine ödeme yaptıgımıda bildirmiştim.Daha sonrasında yaklaşık 2 hafta kontrol etmedim sonra bi bakayım dedim dosya hala açık görünüyordu, aradım hukuk bürosunu unuttuklarını söyleyip dosya iptal talebini 08.12.2022 de gönderdiler.Neyse dedim insanlık hali olur.Aradan yine 2 hafta geçti kontrol edeyim dedim baktım dosya hala açık icra dairesi tarafından tahsil harcı yatırılmadığı için reddedilmiş, üstüne 5 gün geçmiş hukuk bürosunu aradım yine unuttuklarını söyleyip tahsil harcını yatırdılar.Şimdi şöyle bir durum var avukatın yatırdığı tutar 106TL ben uyaptan kontrol ettiğimde dosya hesabında tahsil harcı 273TL olarak gözüküyor.Avukat mı yanlış tutar yatırdı yoksa farklı bir şey mi var.
Not : Avukatın hukuk bürosuna ulaşamıyorum şuan için.

Eğer ki avukat yine yanlışlık yaptıysa hukuki işlem başlatabilir miyim? Bu durumdan ötürü ne kredi çekebiliyorum ne başka bir şey.