GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok doğru söyledin. Tam olarak içinde olduğum durumu anlamışsın. Maddi açıdan sıkıntıdayım ve kendi işlerimi oturtmaya çalışıyorum bu nedenle de stresli bir zamandayım. İşime çok değer veriyorum çok fazla yatırım yaptım. Maddi ve manevi. Çok risk aldım. Eylülde nasipse evlenicem ve böyle bir stresli yola girdim

Adamlar paradan kaçan kişiler değil. Ancak, diyalogları ve konuşma şekilleri insanı işten soğutan cinsten. Senin dediğin değil benim dediğim olacak tarzında konuşma ve istekleri oluyor her zaman.

Kendi işim olduğu için idare ederim bu tarz durumları ama işte sizinde dediğiniz gibi biraz işten soğutabiliyorlar.

Hatta bir örnek vereyim, SEO için minimum 6 aylık çalışma yapmamız lazım öyle bir anlaşma yapalım dedik. Bizim siteler eski biz onu 3 ay yapalım dediler. 1 ayada fayda görürüz güzel siteler vs vs . Tamam Google desteğe bir yazayım pazarlık yapayım diyesim geldi de işte Neyse dedim sonra
Zaman zaman hepimizin içinde bulunduğu durumlar, o yüzden gayet iyi anladım sizi. Evlilik süreciniz de var hayırlısıyla, sizin bu konuda karar vermekte zorlanmanızın en temel nedeni zaten o sıkıntılı durum. Eğer hayat kurtarıcı bir teklif yapmadılarsa maddi anlamda, gerçekten üzerine kafa yorarak kendinizi yıpratmaya değmez. Hayat kurtarıcı bir teklif varsa işin ucunda, o vakit de politik davranmakta fayda olacaktır. O bahsettiğim rol gibi ufak tefek ayak oyunlarıyla üstesinden gelinebilir. Siz yukarıdaki arkadaşı dinleyin, onun dediği şekilde bir teklif sunun. Ama olumsuz bir cevap alırsanız ve illa yapacağım derseniz, o vakit başka teklif hakkınız kalmaz çünkü karşınızdakiler çizgiyi belirlemiş olur. O noktadan sonra işin içinden çıkmak çok güç olur.

Bence arkadaşın dediği teklifi yapacaksanız, o işi çöp oldu diye düşünerek yapın. Kaybedecek bir işiniz kalmazsa, teklif reddedilirse de psikolojik olarak kendinizi kötü hissetmezsiniz, zaten çöptü dersiniz. Eğer teklifiniz kabul edilirse, o vakit mutlu olursunuz çünkü çöp olan bir şey tekrar değerlenmiş demektir Umarım dilediğiniz gibi gerçekleşir