RaskolSerna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Yurtdışı telefonu pasaportu olan ve yurtdışına çıkış yapacak birinin pasaportuna işletmek amacıyla hattımı başkasına devredip telefonu ve hattı ben kullanmaya devam edeceğim.

Söz konusu durumda nasıl bir mağduriyet olabilir? Ya da bir mağduriyet olur mu?

İyi forumlar.
Anlatayım hocam Ankara’da yaşıyorum geçen hafta araçla seyir halindeyken genel kontrolen geçiyoruz pat körfez adliyisinden yakalama kararı çıkartılmış hadi adliyeye gittik 4-5 saat orası burası derken bi odaya aldılar körfez savcısıyla görüntülü ifade vereceğiz birinin kartından e PİN sitesinden birşeyler alınmış satılmış sallamasyon bizim numarayı girmiş ama 2020 de kapatılan bir numamız kartından para çekilen kişide davayı 2021 de açmış. Savcıya birde yazılım işi yapıyoruz dedik işler iyice sardı bize numaranın kapatılma tarihini hatırlamadığımdan pekde konuşmadım benim böyle işlemle alakam yok dedim numara detayı öğren dilekçe ver dedi tamam dedim. Yolum o hafta ist düştü körfez uğradım dilekçe yazdım savcı yanına çağırdı dökümanlarda ilettim tamam senlik bir durum yok dedi gönderdi.
Şimdi kapatılan numaradan boş yere iş alıyoruz bu hat o kişinin telefonunda aktif olacak bir işlem yaptı ve şifreli işlem uğraş dur. Ne gerek var maceraya.