enesakcaren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet sen bana kötü bir söz kullanmadın ama yaptıklarını burdakiler bilse inan bana küfür etsen daha iyi olucakdı o derece diyorum satış dan 2 saat sonra arkadaşlarımla cafeye gitmişim okey oynuyorum sen dırt dırt yazıyorsun eve gittiğimd ekonuşalım diyorum hala dinlemeyerek beni taciz edercesine üst üste yazıyorsun iade kabul etmeden iban atıyorsun lütfen dürüst ol burada kendi yaptıklarını öne sür
Ben bunu size belirttim iban attığım durumu da belirteyim sizin PAYTR hesabınıza geçmiş 30 TL olan ibanı onun için atmışım şuan konuşmalara baktığım'da onu farkettim başka iban gönderdiğim yok size direk iade istediğim vakitte üstüne kendi ibanımı göndermemişim siz yanlış ya görmüşsünüz yada anlamışsınız. Ve ayrıyeten sonradan iadeyi bakın tekrar söylüyorum etmeyeceğimi belirttim bunuda bilin.
Ya isterseniz şuan bir çözüm bulalım kendi aramızda yada isterseniz devam edilsin. Ve ben size tekrardan çözümden yanayım. Çünkü size ödeme yapmadığım bir husus veya üstüne sürekli içerdeki bakiyenin ödemesini istediğimi art arda söylemedim. Bunuda biliniz tekrardan söylüyorum çözüm bulalım.