MedyaSenin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 Kuralları gereği bu konudaki hiçbirşeyi size önermiyorum ve lütfen ders alınız.

İlk olarak merhabalar r10'a yaklaşık 4 yıllık üyeyeyim ve çoçuklugumu burada geçirdim. Hayata karşı birkaç öneride ve dertleşmek için konuyu açıyorum.

Yasaklı madde içiçisiyim. ve geçen hafta bekçilere yakalandım. O zaman ne yaptıgımın farkına vardım ve bırakmayı denedim ilk 2 gün kullanmadım. Sonrasında arkadaşlarımla gittiğim bir ortamda kız arkadaşım isteği üzerine kendime engel olamayıp kullandım. 3 Gündür hiçbir şekilde bişey kullanmıyorum fakat libido seviyemde düşüklük ve vucut ateşim çok fazla. Kendimi hasta gibi hissediyorum. İnternette yasaklı maddenin libido düşüklük olacağı yazıyor fakat heryerde araştırdım bu kalıcımı ? yoksa vucudum kendine temizledikten sonra eski halime gelebilecekmiyim. Lütfen yanlış bişey dediysem çok özür dilerim. Fakat çaresizlikden dolayı yapabilecek bişey bulamadım.

------

Şunların farkına vardım. Arkadaş ortamı çok önemli başta ergenlik veya kullanınca kendimde bi *** olacağını sanarak kullanıyordum. Fakat durum bağımlılık haline geldiği zaman ailenizi, çevrenizi, ilişkilerinizi altüst ediyor. Ve toplam 1 aylık süreç bu lütfen konu silinmesin.
:Merhaba.
Hocma şu anda Rusyadamısınız halen? Konuya cevap verirseniz belki size nebzede olsa yardımım dokunabilir.