MusGe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok uzun zaman kullandım. Etrafımda halen kullananlar var kimseye bir zararı dokunmadı ben dahil.
Konu eski ama benim gibi gelip okuayacaklar için yazayım. Bu ürünler sonuçta bir besin. Bizim insanlarımızda ise hep bir ön yargı oluşmuştur. Misal çevremde onlarca e-sigara kullanan var ama kullanmayan birine sorsan e-sigara herkesin ağzında patlıyor Herbalife benzeri ürünler içinde öyle herkes sadece kulaktan dolma bilgiler ile hareket ediyor. Evet zararı olabilir mi? Bence olabilir. Örneğin xx içeriği benim bünyeme yan etki yapıyorsa tabi ki gözümü hastane açabilirim.
Yani bu bünye ile alakalı bir şey herbalife ile alakalı bir şey değildir. Ve dikkat ettim bu ürünlere zararlı diyenlerin bir çoğu kola, abur cubur v.b şeyleri çok iyi tüketen bir kitle. Tamam abi de bunların zararı yok mu Dediğim gibi ön yargılar hep önümüzü kitlenmiştir bu zamana kadar. Benim eşim 82 kilo ile kullanmaya başladı. Normal de kilo veriyordu 3-5 arası ama hep belli bölgeden veriyordu. Fakat herbalife firmasından aldığımız 2 ürün ile 1.5 ayda 8 kiloya yakın verdi ve en önemlisi komple vücuttan gitti yani tek bir bölgeden değil. Biz faydasını gördük açıkçası