Merhabalar.
Mevcut durumda kısa sürede sizi hangi firmanın aradığını bulmanız ve yapılan işlemin iptalini sağlamanız pek mümkün değil. (En azından şu anda ki bilgim bu yönde) Olayı kayıt altına almanızı öneririm. Bunun için de en basit ve hızlı yöntem CİMER başvurusu oluşturmak. Olayı anlatan bir dilekçe yazın. Sizin numaranızı, sizi arayan numarayı, dakikası saniyesine aranma anı ve arama süresini, nasıl bir görüşme geçtiğini, sonrasında numarayı aradığınızda başınıza gelen durumu yazın. "Yanlışlıkla yaptığım başvuruyu iptal etmek istedim. Ama nasıl iptal edebileceğim konusunda bana bir açıklama yapılmadı. Tarafıma her hangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ayrıca kişisel verilerim rızam alınmadan izinsiz olarak işleniyor." Şeklinde bir açıklama da ekleyip başvuruda bulunun. Süreç devam eder ya da reddedilir, bu bir sorun değil. (CİMER bu iş için kullanılmıyor biliyorum)

Yaşadığınız olay meyvesini verdiğinde; elinize gelen fatura, tebligat vs. ile yetkili mercilere itirazda bulunun. Yaptığınız bu itiraza bugün yaptığınız CİMER başvurusunu da ekleyin. Bu şekilde itirazınızın kabul olması ve yapılan işlemin iptali mümkün olabilir. Geçmiş olsun.
İyi forumlar