BeSu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam, zaten benim arkadaşla bugün bana itrade üzerinden hakaret edene kadar sorunum da yoktu, ben de elimden geldiğince masraf+emek vs çıkın bana bir fiyat söyleyin dedim iade ne kadar edebilirsiniz diye cevap alamadım, durumumu şöyle özetleyeyim.

Bir mmorpg online oyununda yeni server açıldı ve bunlarda aynı ipden girişlerde bloke konulabileceğine dair sinyaller verildi ama kesin değildi. Ben de 1 ay önce falan bu ve başka bir arkadaştan proxy adresleri alıp onla oyuna giriş yaptım, ilk başta çok sorunluydu sonrasında sorunsuzları temin etti onlarla güzel devam ettim haftada bir bazen kopuyordu en fazla.

Ancak son aldığımda ısrarla en az 1 hafta kopmaması lazım bunu belirttim, kimse %100 uptime veremez biliyorum ama cumayı cumartesi bağlayan gece ve cumartesi öğlen kopma olunca ve yeni sunucu o hafta perşembe 16:00 da açıldığı için ve her kopmada belirsizliğine göre 1 saat ve oyun içi durumumu da çok fazla geri attığından ve tekrar bu kopma riskini göze alamayacağım için bütün proxyleri kapatıp normal ev internetimden girdim.

Yani oyunun sisteminde şu an bütün hesaplarım aynı ipde. Benim proxy ile yapabilecek bir şeyim kalmadı onu demek istiyorum. Siz 30 günlük ücretini verdiğiniz bir hizmetin, başta 2. günde çıkardığı sorunlardan dolayı ekstra çıkardığı sıkıntılarla birlikte ben neden bütün parayı vereyim hocam bir daha kullanmayacağım birşeye. Ben perşembe 16:00 da kullanmaya başladım cuma gecesi sorun yaşadım, cumartesi öğlen sorun yaşadım. Ve artık kullanmamın ipler hesaplarda ortak olarak eşleştiği için önemsiz olduğu bir durumda yapabileceğim hiç bir şey yok bu iplerle.

Ben kesildi diye arkadaşı da suçlamadım ona da dedim artık kullanmamın bir mantığı yok, yazılımsal bir ürün diye iade olamaz mantığı da çok saçma bence.

Bu arada arkadaş üstte ben onu sanki bilerek beni kısıtladığını yavaşlattığını söylemişim gibi yalan söylemiş, gene söylüyor. Saniyelik bir kopma yok, bakın whatsapp mesajlarında bile kendisi 30 40dk diyor ki 1 saati geçti düzelmesi, ertesi gün öğlen de 1 saate yakın bir kopma sorunu yaşadım. Gün içlerinde zaten pingim normalden yüksek ara ara da çok yüksek pingle devam ettim.

Hocam 30 günlük parasını ödediğim hizmetin benim için en önemli ilk 1 haftasının daha ilk 2. gününde 12 saat arayla 1 saate yakın kopma aldım. Benim bu hizmetten cayma hakkım olamaz mı, artık işime de yaramıyor zaten tutumumu görmüşsünüzdür işime yarasa eyvallah der devam ederim.

Ben de arkadaşlarıma mahçup oldum, işimden geri kaldım, zarara uğradım, ben de arkadaşa yardımcı olmaya çalıştım masrafları çık emeğini çık bir fiyat söyle dedim umursamadı bile, sorunlu insan etiketini koydu üstüne yalan söyledi, sanki benim iplerin hızını kısıyormuş bilerek demişim güya, nerden çıkardı onu da anlamadım. ben de elimden geleni yaptığımı düşünüyorum hocam.
Merhaba,

Öncelikle 1 kelimenizi yanlış anlamışım Kısıtlama derken Oyunda IP limit kısıtlamasını Oyun koymamış. Benim size kısıtlama koyduğumu düşündüğünüzü sanıyordum. Bunun için özür dilerim.

iTrade üzerinde ( - ) eksi ticaret gönderirken Sorunlu Müşteri ibaresi kullandım bu bir hakaret değildir. İade olmayacağını bildirmeme rağmen proxy kullanımından vazgeçtiğinizi iade istediğiniz belirttiniz. Konumuzu r10 üzerinden görerek doğal şekilde geldiniz Proxy sattığımızıda gördünüz ama konu içerisinde iade olmadığını yazdığımızı görmediniz veya ilk alım sağlarken bunu bize sormadınız 1-2-3-4 gün sonra Proxy kullanımından vazgeçersem iade alabilirmiyim şeklinde bir soru yöneltseydiniz iade yapılmayacağını öncesindede belirtirdim konu üzerinde yazdığı için satış yaparken belirtme gereği duymadım.

Ne yazık ki kesinti yaşandı ve ardından problem giderildi.Bunun için ek gün ilavesi yapabilirim fakat ücret iadesi sağlıyamayız ne yazık ki.

Teşekkürler.