emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocalarım merhabalar ;
Sıfır biri olarak fitness'a başlayacağım. Genel bir spor salonuna gidiyorum. (fitness,yüzme vb dahil)
Genel bir merkez olduğu için sanırım hoca tutma olayı olmuyormuş.

Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şeyler ;
1- Takviye , Beslenme , antrenman programı için vs uzaktan profesyonel danışmanlık almak istiyorum. Bunu tavsiye eder misiniz ? Ek olarak bildiğiniz iyi kişiler vs varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
2- Alet kullanmayı hiç bilmeyen birisi youtube eğitimleri ile doğru haraketleri yapabilir mi ? Yoksa bir şekilde yüz yüze eğitim mi almalıyım ? not ; Fitness ile uğraşan hiç arkadaşım yok , bu yüzden burada danışmak istedim. Gelişi güzel başlamak yerine tam anlamıyla hakim olup öyle başlamak istiyorum.
( Yada alet öğrenme kısmını ben abartıyor da olabilirim. Futbol bile oynamamış biri olarak spor konusunda biraz cahilim )
hocaya hiç gerek yok başlangıç için.biz hep kendi başımıza öğrendik.sana antreman kartı verilir uzunca,orada yapacağın egzersizin ismi yazar.gideceğin aletin kenarındada o egzersizin ismi yazar. yapana bakarsın aynısını yaparsın.biz öyle yaptık.şimdiki salonalrda bu yöntem varmı bilmiyorum.olması lazım yani mantiken.özel hoca felan tutmana gerek yok