Macfitin sistemini kendi tecrübemle anlatayım. En azından benim başıma şu şekilde geldi. Kayıt olduk güzel başladık. Sonra ölçüme soktular bizi. Ölçümden sonra ölçümü yapan hoca saatlik şu kadar x ders şu kadar gibisinden özel derslerin teklifini yaptı. O yüzden ölçüm kime denk gelirse teklifi o mu yapıyor yoksa hoca özel olarak seçilebilir mi tam emin değilim. Sistemleri de şu şekilde hocaların maaşı özel derslerden sağlanıyor. Bunun karşılığında Macfite x saat kadar ücretsiz öğrencilere spor yaparken yardım ediyorlar. Harici maaşları tamamen özel derse dayalı (kendi anladığım şekilde söylüyorum yanlışım varsa diğer arkadaşlar da tecrübelerini anlatabilirler.) Anlayacağınız benim çok beğenmediğim bir sistem ticarete dökmüşler hoşlanmadım yazılmadan önce sistemi bilmiyordum özel ders almasak vermeyecekti program neredeyse ki almadık sonra iptal ettik üyeliği zor bela. Bir daha asla üye olmayacağım bir yer.
Güzel bir salon bulup. Orda da hocaların arasından geçmişi iyi istediğiniz cinsiyette bir hocayı seçip çalışılabilir. Ya da online PT lik tercih edilebilir. Ama tecrübe yoksa zorlanabilir kızınız.