Firmaya doğrudan yazılımda güvenlik açığı bulunduğunu belirterek iade talep etmiştim ancak yardımcı olunmadı, sitede çalışma yaptırdığım arkadaşa ödediğim ücret yazılımın neredeyse iki katı fiyatında. Ben yazılım fiyatından daha yüksek ücret ödeyerek ulaştığım bilgiyi yardımcı olmayan ve iade almamak konusunda net tavır gösteren firma sahiplerine iletip ekstradan yarar sağlamak istemiyorum açıkçası. Özelden sizinle iletişime geçip mevcut detayları ileteceğim, ek olarak ticari konu altında olumsuz deneyimimi paylaşmanın yasak olmadığını öğrenmiştim dün ve bahsettiğiniz kadar detay eklemek şikayet başlıklarında olması gereken bir durum değil mi? Halbuki ben olumsuz deneyimimi yorum olarak paylaşıyorum.
BurakKeskin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Tarafınıza gönderilen mesajda açıkça belirtilmiş olduğu üzere;
Beğenmedim, yetersiz buldum diyerek karalama içerebilecek mesajlar yasaktır. İlgili firmanın çözüm bulmasına imkan vermeden "teknik olarak yetersiz, beğenmedim iade alayım" gibi bir bahane ile çoğu firma size dijital ürün iadesi olmamaktadır yanıtını verecektir.
Firmaya yetersizliğini izah edip çözüm bulmalarını talep etmek ve çözüm bulunmaması durumunda iade talep etmeniz daha doğru ve uzlaşmacı bir yaklaşım olmaktadır.

Detayları bana ve ilgili firmaya iletmenizi rica ederim.