CanOffline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende uyku konusunda şöyle bi problem var şuan uykum var hemde çok ama uyuyamıyorum pc başındada olsam yataktada olsam elektrikler bile gitse uyuyamıyorum yatakta dönüyorum gözlerim ne kadar sulansada acısada uyuyamıyorum bazen sabah 9 bazen 12 gibi nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde uykuya kalıyorum ve uyuduktan sonrada tamamen berbat bi zaman dilimi başlıyor sabah 9 da uyuduğumda akşam 9 da uyanıyorum, bazen ertesi gün gece 5 te uyanıyorum , çözmeye çalışıyorum acaba çok uyuma gibi bir problemim mi var yoksa uyuyamama gibi mi

ve biriktirdiğim bir sürü işim var ama en son güneşi ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum o derece bi uyku problemine dönüştü hayatım.

bugün 10.12.2022 saat 20:45 te uyandım şuan sabah 6 çok uykum var ama uyuyamıyorum sahi uyanalı sadece 7 saat 15 dakika olmuş aslında sabah 7 de uyanmış birine göre henüz saat öğlen 2 gibi uykumun olmaması lazım ama var kahve içmeye korkuyorum kahve içersem öğlen 2-3-4 belkide 5 e kadar yatakta uyumaya çalışacağım sabah 8 de ayakta olmalıyım uyanık kalabilirim veyahut uyumayı deneyebilirim bu uyku düzenimi nasıl düzelteceğim bilmiyorum

istediğim uyku düzeni gece 3 te uyuyup sabah 10 da kalkma ama bunu nasıl yapacağım 7 saatlik bir uyku bir insan için fazlasıyla yeter aslında.
Uzun zamandır görüşemiyoruz ondan kaçmış uykuların