Sunucumfix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Kendilerine zaten iade yapılacaktı bu şekilde burada iftira atarak konu açmışlar sunucular gidiyor v.s öyle birşey olmadı kendileri streamer için kullanıyor sunucuları 3-4 gün boyunca 300-400mb hat çıkıyordu ondan sonra askıya alıp iade talebi gönderdik bu şekilde konu açmalarından şikayetçiyim .

İade daha kısa sürede yapılmıştır Hesaplarına gönderim sağladık.
1. Destek talebinde uyarı yaptığınızı belirttiniz fakat tarafıma hiçbir uyarı yapılmadı
2. Ayın 1’inde bana ödeme bir hafta içerisinde yapılacak dendi ve ödemeyi biraz önce şikayet konusunu görünce yaptınız. Her şeyi apaçık ortada
3. Gerekli logar çıkartılabilir sunucuları günlük olarak 25 dakikadan fazla kullanmadık.
İade daha kısa sürede falan yapılmadı biraz önce gönderdiniz dekontu paylaşabilirim korkmuyorsanız siz paylaşın.
Ne zaman yapılacaktı iade iki ay sonra mı
İlk aldığım sunucu kapatıldı daha sonra başka bir sunucu açtınız fakat o açtığınız sunucu da daha düşük özellikteydı ve tekrar bir günlük kayıp sonrası aktif edebildiniz
Söyledikleriniz doğruysa lütfen kanıtlarınızı paylaşın ben bütün kağıtları paylaştım daha önceki işlemlerin de destek konuşmalarını ve kayıtlarını paylaşabilirim

@AprilSoft; ilgili firma iadeyi biraz önce gönderdi saat tam olarak 21.12 de ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim