hikmettufekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,
Pazartesi günü fiat yetkili bayiden 2022 model bir araç satın aldım. Eve geldim ertesi gün radyonun az çektiğini farkedince bir baktım anten yok daha sonra aracı satın aldığım yerin önünde çektiğim fotoya baktım orada da yok. (Bu benim hatam dikkat etmem gerekirdi) aracı aldığım danışmana mesaj attım o da "bagaja bakın yoksa yoktur heralde çalınmıştır." dedi. Daha sonra araca telefon bağlamak için usb kablosu almıştım. Kablo çalışmadı. Farklı kabloyla denedim yine çalınmadı. Meğer usb giriş yerinin içindeki parça kırıkmış. O da benim hatam, alırken dikkat etmem gerekirdi.
Şimdi benim sorum şu; bu parçaların sadece anten ucu 600 tl, diğer usb için de ellerinde parça yokmuş o da baya pahalı çıkar dedi, acaba bunları dışarda yaptırsam aracın garantisi bozulur mu? Ya da daha 3 gün olmuş araç için bayiden bir şeyler yaptıramaz mıyım?
Biraz uzun oldu ama konu hakkında bilgisi veya tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Büyük kornişimim ama ortalığı aya kaldırırım. Fiat müşteri hizmetleri ile görüşün.