webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Öncelikle kimseye haklı haksız gibi bir şey söylemek için yazmadığımı belirtip, akarweb'i tanımadığımı söylemek isterim.

Ancak Bir hosting firması olarak ülkemizde yapılan zamı %100 müşterilerimize hiç yansıtmadığımız halde hâla hosting firmalarına bu denli katı ve aşağılayıcı yaklaşımlar olması çok ilginç (gokhanua cümlem doğrudan size değil)

Bir zam olsa "Elektrik bu kadarmı arttı" ya da "Dolar bu kadarmı arttıda zam yapıyorsunuz" şeklinde eleştiriler geliyor. Arkadaşlar biz sadece elektrik ve dolar zamına göre mi çalışıyoruz. Hiç mi hizmet kalitesi devam etmesi adına kâr marjı eklenilmeyecek bunu artık lütfen anlayın.

Yine konu sahibine doğrudan söylemiyorum ancak emin olun 1 ay öncesinde de zam haberi yapıldığında "gelen bilgilendirme mailinizi gördüm ama bakmadım" ya da "gelen maili görmedim" veyahutta "bildirim gitmiş olduğu halde bana gelmedi" diyen yüzlerce kişi var ve 1 ay önceden de bilgi verilse yedeklerini alıp usulünce firma değiştiremeyen yüzlerce kişi var.

Çok söylenecek şey var ancak daha fazla uzatmadan bunları söylemek istedim.
Merhabalar ben de e-ticaretle uğraşıyorum ve mecbur ben de zam yaptım. Ama siz konuya çok farklı anlamışınız. Ben oluşturulan bir faturanın zam alamayacağını belirttim.