Karşı tarafın boyası geçmiş olabilir. Güzelce sil, olmayacak olursa pasta işi çözebilir. Boya komple kalktıysa orayı güzelce zımparala, üstüne birine astar attır ve aracın boya koduna göre 1 kutu sprey boya yaptır araç için; oraya hafifçe sık belli bile olmaz.
diğer arabanın boyası kalmıl pasta cila yap geçer
Benim aracıma da sürtüp kaçmışlardı. Tampona sürtmüşler, araç beyazdı. Pastacilayla elimle sildim. Tırnak geçen yerler hariç %70 felan gitmişti. Kalan kısmıda rütüş boyasıyla boyadım ve idarelik iyi oldu.
Gördüğüm kadarıyla tampon plastik aksamı boyansada aracın değeri düşmez. Önemli bir durum yok gibi
Bence nazarlık olarak kalsın hiç dokunma çok basit bir şey sorun bile değil
Hem bu şekilde kalırsa gelip geçerken gözün çarpar bu hatayı bir daha yapmam dikkatli olurum dersin
Hocam aynısı ehliyet iik aldığımda başıma geldi pederden habersiz gidip sanayiye yaptırmıştım benimki içe de göçmüştü 200 tl tutmuştu 3 sene önce pasta cila yapmışlardı.
Geçmiş olsun hocam olur böyle ufak tefek şeyler can sıkmaya değmez. Vuruk değil kırık değil sadece iz kalmış. İstersen babana söyle pasta cila sipariş edin siz yapın istersenizde bir yere götürüp o yere pasta cila attırın iz falan kalmaz. Derin çizik falan değil rahat çıkar
Geçmiş olsun, canınıza bir şey olmasın

Biri de benim arabaya sürtüp kaçmış en az 20 bin tl hasar var
Bir şey yok büyütme

pasta cila sorunu çözer
Bölgeye orta-sıcak su dök, beze krem cif dök. bastır bastır sil. iz kalmaz
pasta cila ile geçer , boya kalkmamış ( çok ufak bir yerinde kalkmış onada aracın renk koduna göre rötuş boyası oluyor onla kapatırsın ) . Pasta cila falan bulamam diyorsan yanlış hatırlamıyorsam bir süngere az cif sür sil öylede çıkıyor
Beyaz oje var mı, hiç öylesine (!)
Geçmiş olsun, abartılacak bir şey yok.
Bir beze diş macunu sıkıp sil temizlenir
Plastik tampon olabilir hocam, yani gösterdiğin şey her arabada olan nazarlık dediğimiz sürtme izi çok sorun değil ama babandan çekiniyorsan bir pasta cilacıya götür hallederler çok tutmaması lazım lokal yapacak.
gecmis olsun hocam. ucuz atlatmissiniz. dismacunu belki isinizi gorur hocam
Abiler dediğiniz gibi cif ve sıcak su ile sildim baya kısmı gitti teşekkür ederim öncelikle, Aşağıdaki çok az derin kısmı kaldı boya kavlamış galiba çözülür mü bu acaba?