emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bunların çoğunu denedim fakat tek bir kalıcı çözüm buldum diyebilirim. Bu durum erteleme ve dikkat dağınıklılığı kısaca.
Küçük bir çalışma ofisi mümkünse plaza içinden herkes çalışırken sende çalışma zorunluluğu hissediyorsun ve gerçekten zamanla insan bu erteleme ve dikkat sorununu aşıyor.
Homeoffice iken ciddi dikkat dağınıklığı ve erteleme ile mücadele ediyordum bir türlü çözemedim böyle bir şey yaptım. Tek çözümü bunda buldum.
Deneyebilirsiniz
teşekkürler ama ben o konuya daha çok spor konusunda katılıyorum. evde spor yapmayı denedim ama kısa sürede bıraktım, salonda ise gayet verimli çalışırdım. iş konusunda böyle bir ihtiyacım hiç olmadı ki 10 yıldır home office takılırım aklıma bile gelmedi. şu anki dikkat dağınıklığı durumu da geçmişte pek olmazdı şu sıralar baya bi yoğunlaşınca bu taktiği düşündüm deneyeyim dedim fena sonuç vermedi. ha şöyle olsaydı farklı olurdu tabi. 7/24 hep aynı şeyi yapmak zorunda kalsam dediğiniz geçerli olabilir ama benim uğraşlarım basamak basamak, her basamakta farklı konularla ilgilendiğim için sabit bir sıkıcılık durumu olmuyor bu yüzden ihtiyaç duymamış da olabilirim. şu an 2-3 günlük bi süreç var bu sıkıcı duruma katlanmam gereken sonra yazı çalışmasından görsel çalışmasına geçicem orası daha keyifli ve rahat olacaktır gibi gibi. yani bahsettiğiniz olay sürekli bi sıkıcı düzen içerisindeysek faydalı olabilir bence şu an için ihtiyaç duymuyorum ama teşekkürler.